Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali începe curăţenia! Ce jucători ar putea pleca după ratarea calificării în grupele Europa League

Becali începe curăţenia! Ce jucători ar putea pleca după ratarea calificării în grupele Europa League

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat imediat după ratarea calificării în grupele Europa League că FCSB se va despărţi de doi jucători, deoarece lotul este prea numeros. Se pare însă că numărul celor care vor pleca este mai mare.

FCSB a fost eliminată de Rapid Viena din play-off-ul Europa League şi a ratat prezenţa în grupele competiţiei. Acest eşec le-a dat peste cap planurile celor de la FCSB. După meci, Gigi Becali a anunţat că vor fi unele modificări în lot: ”O să mai dăm doi jucatori, nu avem ce să facem cu ei”, a declarat fostul europarlamentar.

Patronul FCSB a încercat să construiască un lot cât mai consistent, care să reuşească să facă faţă tuturor competiţiilor în care ar fi urmat să fie angrenată echipa: campionat, Europa League şi Cupa României. Însă, cum calificarea în grupe a fost ratată, Gigi Becali şi-a regândit strategia. Astfel, patronul FCSB a anunţat că pe Qaka vrea să-l împrumute la Poli Iaşi, de unde l-a transferat, în timp ce Jakolis ar putea pleca la Al Shabab, unde este dorit de Marius Şudumică. Un alt jucător care ar putea să plece este Daniel Benzar, care este dorit de Ioan Andone la FC Voluntari, sub formă de împrumut.

Daniel Benzar a fost şi anul trecut împrumutat la FC Voluntari şi a lăsat o impresie foarte bună, deşi n-a jucat meci de meci. În vară, mijlocaşul de 20 de ani a revenit la FCSB şi şi-ar fi dorit să rămână, dar cei din conducere au alte planuri cu el: ”Din discuţiile pe care le-am avut cu Daniel Benzar, eu i-am spus că ar fi bine să meargă la o echipă la care să joace meci de meci pentru a creşte, pentru că e un jucător tânăr. La noi îi va fi mai greu să evolueze meci de meci”, a explica Dică în urmă cu o săptămână.

Tânărul mijlocaş ofensiv a lăsat o impresie bună şi în acest sezon. În cele trei apariţii pe care le-a avut la FCSB a reuşit două goluri şi a arătat o formă destul de bună. Însă are şanse mici să joace la FCSB, în condiţiile în care concurenţa pe postul său este acerbă.

Lucian Filip este celălalt de care Gigi Becali a încercat să scape. Mijlocaşul de 27 de ani i-a transmis însă că vrea să rămână, indiferent dacă va juca sau nu.

Kamer Qaka. Mijlocaşul albanez a fost cumpărat de la Poli Iaşi, iar Gigi Becali a declarat că încearcă să-l trimită înapoi, sub formă de împrumut. Până acum, Qaka a refuzat însă să plece şi vrea să se bată pentru un loc de titular. Gigi Becali l-a ameninţat însă că-l va scoate din lot.

Antonio Jakolis. Este încă un jucător care ar putea fi victimă colaterală după ratarea calificării. Iniţial, patronul FCSB a vrut să-l păstreze, după un sezon foarte bun la Apollon Limassol, unde a fost împrumutat anul trecut. Marius Şumudică a vrut să-l transfere la Al Shabab, dar Becali i-a transmis că nu este de vânzare. Acum, omul de afaceri din Pipera vrea să scape de el şi şi-ar dori măcar 150.000 de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: gigi becalilucian filipdaniel benzareuropa leaguefc voluntari 

viewscnt
Articole similare