Experiențe împreună.
You are here:

Becali începe revoluţia la FCSB şi face trei transferuri fabuloase într-o singură zi. Roş-albaştrii dau mare lovitură şi aduc un jucător din Europa

Becali începe revoluţia la FCSB şi face trei transferuri fabuloase într-o singură zi. Roş-albaştrii dau mare lovitură şi aduc un jucător din Europa

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a revenit după nunta fiicei sale, care a avut loc la finalul săptămânii trecute, iar acum s-a reapucat de treabă la FCSB şi a început negocierile pentru a realiza trei transferuri în iarna acestui an.

Becali face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Bogdan Argeş Vintilă să ia tilul în Liga I. Ultima dată când FCSB a câştigat campionatul în România s-a întâmplat în primăvara lui 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Astfel, la finalul acestui sezon, se vor împlini cinci ani de când roş-albaştrii s-au impus ultima dată în Liga I.

Cum primul obiectiv a fost deja ratat, calificarea în grupele cupelor europene, Gigi Becali nu mai concepe un nou eşec pentru echipa sa în actualul sezon. Campionatul a început foarte slab pentru FCSB, iar acum vicecampioana României este la nouă puncte în spatele echipelor CFR Cluj şi FC Viitorul, care îşi împart prima poziţie a clasamentului.

Becali începe revoluţia la FCSB. Transferuri fabuloase pregătite de roş-albaştri

Pentru a reduce handicapul faţă de principalele contracandidate în lupta pentru titlu, Gigi Becali promite transferuri importante în iarna acestui an. Patronul roş-albaştrilor s-a pus pe treabă şi a demarat negocierile cu echipe importante din Liga I, dar şi din fotbalul european. Pentru început, Becali speră să-i convingă pe oficialii lui Gaz Metan să-i lase pe Dumitru Cardoso şi pe Boubacar Fofana să negocieze cu FCSB.

În plus, tot din tabăra medieşenilor, Darius Olaru este aşteptat şi el la gruparea roş-albastră. Mijlocaşul aparţine deja de vicecampioana României, însă a fost împrumutat în acest start de sezon la echipa lui Edward Iordănescu.

Patronul roş-albaştrilor mai pregăteşte un transfer important. Cum, în actuala stagiune, FCSB a avut mult de suferit în linia de mijloc, din cauza accidentărilor lui Dragoş Nedelcu, Mihai Pintilii sau Lucian Filip, Becali vrea să evite repetarea unui asemenea scenariu şi a făcut o ofertă pentru aducerea lui Tudor Băluţă.

Latifundiarul din Pipera l-a dorit pe mijlocaşul de 20 de ani şi înainte ca acesta să se transfere la Brighton, Hagi a acceptat oferta de trei milioane de euro, însă jucătorul a refuzat un eventual transfer în Liga I. Acum, Băluţă nu-şi găseşte forma în Anglia, iar pentru prima echipă a lui Brighton n-a prins niciun minut în Premier League. Astfel, Becali poate profita de moment şi îl poate aduce pe mijlocaşul trecut şi pe la prima reprezentativă a României sub formă de împrumut.

  • 4,5 milioane de euro este cota lui Tudor Băluţă pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare