Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îşi face echipă de Champions League. Transferuri uriaşe făcute de FCSB în această iarnă

Becali îşi face echipă de Champions League. Transferuri uriaşe făcute de FCSB în această iarnă

FCSB

Comentarii

Pauza de iarnă din Liga I este tot mai aproape. Aşa cum se întâmplă în fiecare an, echipele din fotbalul românesc se vor întrece în transferuri extrem de interesante, însă cea mai spectaculoasă campanie de achiziţii se anunţă la FCSB.

Telekom Sport a aflat lista de transferuri a vicecampioanei României. Şase jucători sunt doriţi insistent de Gigi Becali, iar luna ianuarie se anunţă foarte încărcată pentru oficialii roş-albaştrilor.

Iulian Cristea, de la Gaz Metan, este fundaşul central pe care Becali îl vrea sub comanda lui Nicolae Dică. Mihai Bălaşa a lipsit foarte mult timp de pe teren, din cauza unei accidentari, iar când a evoluat nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, astfel că, Iulian Cristea este aşteptat să i se alăture lui Bogdan Planic în centrul defensivei. În plus, fundaşul medieşenilor a şi recunoscut, săptămâna trecută, că este interesat de o eventuală venire la FCSB.

Tot de la Gaz Metan este dorit şi Darius Olaru. Pentru tânărul mijlocaş, anul trecut, FCSB şi reprezentanţii medieşenilor au încheiat chiar un contract pentru un eventual transfer, însă acesta a fost anulat, după ce înţelegerile au picat în urma neînţelegerilor financiare.

Alţi doi mijlocaşi aşteptaţi la gruparea roş-albastră sunt de la FC Viitorul. Tudor Băluţă şi Denis Drăguş au avut o primă parte a sezonului de vis şi au ajuns chiar să evolueze pentru prima reprezentativă a României, deşi n-au împlinit încă 20 de ani. Evident, evoluţiile de excepţie le-au atras atenţia şi oficialilor de la FCSB.

Marile surprize vin în atac. Cum negocierile pentru Carlos Fortes au început să fie din ce în ce mai dificile, iar evoluţiile jucătorului n-au mai fost cele din startul sezonului, FCSB s-a reorientat rapid şi i-a găsit înlocuitor atacantului de la Mediaş. Juvhel Tsoumou, de la Hermannstadt, a impresionat sub comanda lui Vasile Miriuţă şi este dorit la vicecampioana României.

  • 4 goluri a marcat Tsoumou în cele 12 meciuri jucate în Liga I pentru Hermannstadt

Iar ultimul jucător de pe lista roş-albaştrilor este, de altfel, singurul care evoluează în străinătate. Gigi Becali a recunoscut că-l vrea cu orice preţ pe Dorin Rotariu, împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar, şi a început negocierile cu belgienii. În plus, impresarul jucătorului a dezvăluit că Rotariu nu mai rezistă şi vrea să plece cât mai repede de la gruparea din Olanda.

"Dorin se pregăteşte, vrea să joace. E nemulţumit, pentru că a pierdut şi naţionala. Dar sperăm să-i găsim ceva acum în iarnă, ca să joace, să-şi revină. Vrea să plece de la AZ Alkmaar. Vom vedea ce vor şi cei de la AZ. El e împrumutat până în vară, dar urmează să avem o discuţie cu conducerea. Ori să joace, ori să-i găsim o altă echipă" , a declarat Dragoş Boboc.

Cotele jucătorilor doriţi de FCSB:

  • Iulian Cristea (Gaz Metan Mediaş) – 500 de mii de euro
  • Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş) – 500 de mii de euro
  • Tudor Băluţă (FC Viitorul) – 900 de mii de euro
  • Denis Drăguş (FC Viitorul) – 450 de mii de euro
  • Juvhel Tsoumou (Hermannstadt) – 400 de mii de euro
  • Dorin Rotariu (Club Brugge) – 1,5 milioane de euro

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisteauaaz alkmaarclub brugge 

viewscnt
Articole similare