Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îşi poate lua ADIO de la atacantul momentului din Liga 1! "Nu va ajunge niciodată acolo! Speraţi degeaba!" Scandalul de unde a plecat totul

Becali îşi poate lua ADIO de la atacantul momentului din Liga 1! "Nu va ajunge niciodată acolo! Speraţi degeaba!" Scandalul de unde a plecat totul

Superliga

Comentarii

Startul bun de sezon avut de Gaz Metan, ardelenii fiind lideri în Liga 1 după primele trei etape, a adus doi dintre jucătorii medieşenilor în vederile FCSB. Totuşi, şansele ca aceştia să schimbe taberele sunt aproape nule.

O spune chiar preşedintele Gazului, Ioan Mărginean, care le transmite oficialilor trupei roş-albastre să-şi ia gândul de la Darius Olaru (20 de ani) şi Carlos Fortes (23 de ani).

Vârful portughez a avut un start exploziv de sezon, cu trei goluri marcate în primele trei etape, şi a intrat imediat pe radarul vicecampioanei, echipă aflată oricum în căutarea unui atacant.

"Niciodată în viaţa asta vreun jucător de la Mediaş nu o să ajungă la Steaua! Niciodată! Luaţi-vă gândul de la Olaru, plecă direct în străinătate! Fortes la fel... Nu mai speraţi degeaba! Lăsaţi-ne în pace! De ce puneţi presiune pe jucători înaintea meciului direct?", a declarat Ioan Mărginean, preşedintele Gazului, pentru Gazeta Sporturilor.

Scandalul din urmă cu şase luni
Conform sursei citate, înverşunarea oficialului medieşan are ca sursă un scandal imens petrecut la începutul anului, când FCSB a încercat să-l transfere pe Darius Olaru. Atunci, cele două părţi au negociat chiar la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru, iar discuţiile s-au împotmolit în momentul în care Mărginean a cerut 600.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer în schimbul lui Olaru.

Becali oferea doar 500.000 de euro şi s-a enervat în momentul în care preşedintele Gazului i-a transmis că nu mai scade nici măcar un euro din preţul cerut. I-ar fi rupt contractul în faţă, iar negocierile au fost sistate definitiv.

Afla mai multe despre: becalifcsbtransferfortesolaruscandal 

viewscnt
Articole similare