Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a convins cu un salariu uriaş pe Budescu să se transfere la FCSB. Câţi bani câştigă

Becali l-a convins cu un salariu uriaş pe Budescu să se transfere la FCSB. Câţi bani câştigă

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani) s-a transferat la FCSB şi va avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. "Budi" a fost convins de Gigi Becali să semneze cu un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Becali l-a convins cu un salariu uriaş pe Budescu să se transfere la FCSB. Câţi bani câştigă

FCSB i-a transferat pe Claudiu Keşeru (34 de ani) şi Constantin Budescu (32 de ani) după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray, în Turcia. Ultima achiziţie e Budescu, cel care a semnat şi va juca din nou pentru FCSB, după ce a mai jucat pentru roş-albaştri între 2017 şi 2018. Gigi Becali l-a convins cu un salariu uriaş pe Budescu.

Constatin Budescu va câştiga 20.000 de euro pe lună la FCSB, unul dintre cele mai mari salarii din lot şi din Liga 1. Potrivit gsp.ro, doar Claudiu Keşeru va încasa, momentan, mai mult decât Budescu. Atacantul a semnat pe un salariu de 25.000 de euro pe lună, sumă la care poate ajunge şi Florin Tănase în viitorul apropiat, conform noului contract pe care şi-a pus semnătura recent.

Constantin Budescu a semnat cu FCSB şi s-a antrenat deja sub comanda lui Edi Iordănescu

Constantin Budescu (32 de ani) a semnat cu FCSB. Clubul roş-albaştru a anunţat oficial transferul, pe reţelele sociale, după ce Gigi Becali (63 de ani) anunţase că fotbalistul şi-a pus semnătura pe contract şi va juca din nou pentru echipa sa. Budescu a fost anunţat oficial şi s-a pus imediat pe treabă. Mijlocaşul a efectuat deja primul antrenament alături de FCSB, iar totul a fost prezentat într-un clip pe canalul oficial al roş-albaştrilor. Becali a fost generos cu Budescu şi i-a oferit o primă de instalare în valoare de 200.000 de euro.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constatin Budescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: constantin budescusalariufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare