Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a criticat şi l-a trimis pe bancă, Vintilă a reacţionat! Ce se întâmplă cu preferatul patronului FCSB

Becali l-a criticat şi l-a trimis pe bancă, Vintilă a reacţionat! Ce se întâmplă cu preferatul patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Ionuţ Panţîru (23 de ani) trebuia să stea pe banca de rezerve în meciul FC Voluntari - FCSB, partidă amânată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Prestaţia din partida cu Astra (1-3, pe Arena Naţională) a dus la această decizie, după ce fotbalistul a fost criticat şi de Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB. Bogdan Vintilă a comentat, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Poli Iaşi, decizia luată la partida din Ilfov.

Primele prestaţii ale lui Panţîru la FCSB au dus la o mărire salarială pentru fundaşul stânga, despre care Gigi Becali spunea că este cel mai bun din Europa, dar în ultimele meciuri lucrurile s-au schimbat. Astfel, Panţîru a ajuns să fie rezervă în meciul care trebuia să se joace la Voluntari, sâmbătă, de la ora 20:30, iar Bogdan Vintilă a comentat sumar decizia de a-l lăsa pe preferatul pratronului pe bancă.

"Când eşti fotbalist poţi să stai şi pe bară, poţi să stai şi în teren, să fii titular. Poţi să fii cel mai bun fundaş stânga din Europa dar nu îţi garantează postul de titular", a spus Bogdan Vintilă, la conferinţa de presă, pentru ca apoi să-şi "mângâie" fotbaliştii în faţa jurnaliştilor: "Am cei mai buni jucători din ţară", mai spus antrenorul de 47 de ani.

Panţîru, luat în colimator de Gigi Becali

Felul în care a jucat în meciul cu Astra, pierdut de FCSB cu 3-1 pe Arena Naţională, au atras critici asupra lui Ionuţ Panţîru. Şi Gigi Becali a fost nemulţumit de prestaţia fundaşului cumpărat de la Poli Iaşi cu 200.000 de euro: "Panţîru, pe care l-am făcut eu cel mai mare fundaş din Europa. Când avea 6 mii era bine, când avea 10 mii nu e bine. Am greşit eu, nu trebuia să-i fac salariul atât", a spus Gigi Becali, în urmă cu o săptămână.

Afla mai multe despre: bogdan vintilaionut pantirufcsb 

viewscnt
Articole similare