Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a dat afară şi i-a ruinat cariera. Rusescu a rămas pe bară după plecarea de la FCSB. De ce n-a semnat cu ultima echipă cu care a negociat

Becali l-a dat afară şi i-a ruinat cariera. Rusescu a rămas pe bară după plecarea de la FCSB. De ce n-a semnat cu ultima echipă cu care a negociat

FCSB

Comentarii

Deşi, săptămâna trecută, transferul era aproape ca şi rezolvat, iar Raul Rusescu se înţelesese cu oficialii lui Giresunspor, acum, situaţia stă cu totul diferit.

Presa din Turcia anunţă că Raul Rusescu i-a supărat pe şefii clubului, după ce pretenţiile sale financiare au fost mult prea mari. Atacantul român a cerut un salariu uriaş, peste ce erau dispuşi turcii să ofere.

Săptămâna trecută, Rusescu a intrat pe lista celor de la Giresunspor, echipă la care evoluează şi Cristi Tănase, fostul său coechipier de la FCSB. În plus, Rusescu ar fi avut alături în vestiar şi alţi fotbalişti cunoscuţi, precum William Sery, Ibrahim Sangare sau Renan.

  • 5 goluri în 19 meciuri a marcat Rusescu pentru FCSB, la cea de-a treia experienţă a sa în tricoul roş-albaştrilor

Becali l-a dat afară de la FCSB

”Am terminat şi cu Matei, cu Florentin Matei. Nici nu ştiam , eu credeam că are 15.000, el avea 20.000 pe lună. Îţi dai seama!? Dar acum nu mai spunem nimic de băiat. A semnat, a plecat... e cuminte. Nu era cuminte până acum, el, Matei. Acum a fost cuminte, a semnat.  Care e cuminte, nu mai avem nimic cu ei, nu îi mai certăm. A plecat!

A plecat şi Rusescu... am scăpat de 25.000 cu 20.000, 40.000, şi cu... ăsta Teixeira.... 65.000. Şi cu taxe, vreo 100.000 am scăpat. Îţi dai seama că e bine!? , declara Becali, luna trecută.

Raul Rusescu a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu II, CS Otopeni, Steaua Bucureşti, Sevilla, Braga şi Osmanlispor.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare