Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a făcut praf, Mihai Teja îi ia apărarea şi cere răbdare: ”E greu să te acomodezi la noua echipă”

Becali l-a făcut praf, Mihai Teja îi ia apărarea şi cere răbdare: ”E greu să te acomodezi la noua echipă”

Superliga

Comentarii

Mihai Teja îi ia apărarea lui Adrian Stoian, jucător criticat de Gigi Becali după 1-1 cu Dunărea Călăraşi, în etapa trecută. Antrenorul FCSB-ului spune că mijlocaşul venit de la Crotone are nevoie de adaptare.

Adrian Stoian a fost aspru criticat de Gigi Becali, chiar după primul meci. Însă Mihai Teja spune că mijlocaşul de 27 de ani nu trebuie judecat atât de devreme, deoarece încă are nevoie de adaptare, mai ales că n-a jucat niciodată la vreo echipă de seniori, în România:

”Nu este uşor să vii la o echipă şi dintr-o dată să joci, să fii titular şi să o faci foarte bine. Este destul de greu. Numai excepţiile, Messi sau Ronaldo. Este greu să te acomodezi la noua echipă, până înţelegi ideile antrenorului.

(n.r. despre faptul că Stoian a fost criticat de Becali) Trebuie să mergi mai departe, pentru că este normal. Nu numai patronul te critică. Te critică mass media, colegii, toată lumea. Dacă nu ai jucat bine, nu poţi să spui că ai jucat bine, ceilalţi mă critică aiurea sau degeaba. Când nu joc bine trebuie să ne asumăm. Mă ambiţionează victoria şi îmi doresc să câştig”,
a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: mihai tejaadrian stoiangigi becali 

viewscnt
Articole similare