Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a numit transferul sezonului şi tot el l-a EXECUTAT! "Îi pare rău că a venit!" Situaţia dramatică prin care trece un jucător al FCSB şi cum e sfătuit să procedeze

Becali l-a numit transferul sezonului şi tot el l-a EXECUTAT! "Îi pare rău că a venit!" Situaţia dramatică prin care trece un jucător al FCSB şi cum e sfătuit să procedeze

Superliga

Comentarii

Format în curtea FCSB, Florentin Matei a revenit în această iarnă la gruparea roş-albastră, fiind considerat de Gigi Becali cel mai important transfer al echipei sale din pauza competiţională. Totuşi, lucrurile au luat rapid o turnură nefavorabilă pentru cel poreclit în trecut "Messi", iar patronul FCSB a anunţat că acesta e liber să-şi caute echipă, din vară.

Matei a fost folosit în 6 partide de Mihai Teja, dar niciodată nu a jucat mai mult de 55 de minute, fiind titularizat în doar trei rânduri, iar Becali consideră acum că nu poate ajuta echipa.

Fost jucător şi el la echipa lui Becali, Marian Aliuţă a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia lui Florentin Matei şi l-a sfătuit pe acesta să încerce să ignore spusele patronului şi să demonstreze pe teren că e jucătorul care poate face diferenţa.

Aliuţă spune că s-a aflat într-o situaţie similară când a revenit la echipa roş-albastră, dar că a avut norocul să fie antrenat de Victor Piţurcă, un tehnician care nu accepta intervenţiile lui Becali. "Cred că îi pare rău că a venit!", spune Aliuţă despre Matei, dar îi transmite acestuia că are calităţile necesare pentru a se impune la FCSB.

"Suntem doi jucători, din punctul meu de vedere diferiţi. Eu sunt stângaci, el este dreptaci... eu am făcut asta cândva la Steaua, am plecat, m-am întors şi am jucat. Era altă atmosferă, atunci când am venit eu, aveam un an antrenor, ştiţi cu toţii, era Piţurcă, nu se trecea peste el, lua toate deciziile în club, el m-a adus, el ne-a aus pe toţi, exista linişte.

În perioada aia când jucam, am avut şi noi momente proaste, dar eram certaţi în vestiare, se făceau şedinţe, dar în afară, în public, nu eram certaţi.

Nu este greu, ai nevoie să te adaptezi, dar îţi trebuie timp, şi în primul rând atât timp cât joci sub presiune, el cred că îi pare că a venit,  dar repet, eu cred că era şi visul lui de a juca la Steaua, atât timp cât creşti la un club şi eşti format, cum l-a avut şi eu, m-am întors de la Şahtior să joc la Steaua pentru că iubesc culorile. Asta a făcut şi el. Trebuie să se concentreze mai mult, nu are nimic de pierdut. Şi dacă a zis patronul că va pleca, ok, va juca până în vară, eu zic că are calitate şi poate să facă diferenţa
", a declarat Marian Aliuţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: becaliflorentin mateialiuta 

viewscnt
Articole similare