Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, lovitură de proporţii pentru Hagi. Îi fură "Regelui" fundaşul mult dorit. MM Stoica a confirmat interesul | EXCLUSIV

Becali, lovitură de proporţii pentru Hagi. Îi fură "Regelui" fundaşul mult dorit. MM Stoica a confirmat interesul  | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a confirmat interesul pentru fundaşul dreapta al celor de la Urartu, ghanezul Nana Antwi (23 de ani).

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica a negat toate informaţiile apărute în spaţiul media din ultimele zile, legate de aducerea mai multor atacanţi din Africa de Sud.

În schimb, oficialul ”roş-albaştrilor” a lăsat de înţeles că, din toată această agitaţie informaţională, doar interesul pentru Nana Antwi ar fi cu adevărat real.

FCSB îl vrea pe Nana Antwi

Nana Antwi a marcat un gol pentru Urartu, în meciul cu Farul, pierdut de către armeni, scor 2-3, acasă, în preliminariile din Conference League.

Gică Hagi l-a vrut şi el la Farul Constanţa, dar mutarea nu s-a mai realizat. Cel mai probabil, mutarea a fost condiţionată de prezenţa ”marinarilor” în grupele Conference League. Cum acest lucru nu s-a mai întâmplat, fundaşul dreapta nu a mai ajuns la Constanţa.

Acum, însă, Antwi are mari şanse să ajungă la FCSB, acolo un Gigi Becali şi-ar dori o dublură pentru Alexandru Pantea, mai ales că Valentin Creţu va rămâne fără contract de la 1 ianuarie 2024.

”(n.r. - Am înţeles că mai vin din Africa) Fugi de-aici! Astea sunt nişte invenţii. Habar n-am. Este ceva..

Lasă... Fundaşul acela de bandă dreapta, pe care l-a văzut Gigi la Urartu, da, ok. Dar chestiile astea cu Ngolo, Njocko, nu există aşa ceva. Nkobo. Nişte nume de n-am auzit în viaţa mea.

Mie mi-a trimis Vulturar, astăzi () un jucător, să mă uit pe el, dar nu are nicio legătură cu Africa. Joacă în America de Sud. Nu ştiu, n-am apucat să mă uit. Atacant e. Nu este perioada de transferuri acum. În iarnă.

Eu cred că nu avem nevoie de jucători. Avem doi atacanţi centrali, în acest moment - Compagno şi Băluţă - de profiluri diferite. Dar asta este şi ideea, ca să poţi să schimbi mereu”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Cine este Nana Antwi?

Nana Antwi s-a născut pe 10 august 2000, în capitala Ghanei, Accra. A început fotbalul la şase ani, la Dansoman Leeds United Football Academy.

În 2012, fundaşul s-a transferat la Young Wise FC, formaţie care activa în liga secundă din Ghana.

În 2018, Nana s-a transferat în Armenia, la Lori Vanadzor. După un singur sezon, fosta campioană a Franţei, Lille, achiziţiona, însă fotbalistul avea să nu se adapteze.

După doar un sezon în Franţa, Nana Antwi s-a întors în Armenie, la Lori Vanadzor. În vara lui 2021, fundaşul avea să semneze un contract cu Urartu Erevan, formaţie la care încă activează.

  • Nana Antwi a fost internaţional U17 şi U19 al Ghanei.

Afla mai multe despre: gica hagigigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare