Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, mesaj urgent pentru TRANSFERUL "perlei" rivalilor! Suma e ameţitoare: negocieri de ultimă oră

Becali, mesaj urgent pentru TRANSFERUL "perlei" rivalilor! Suma e ameţitoare: negocieri de ultimă oră

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime nu are de gând să se despartă uşor de fundaşul central Andrei Chindriş, considerat fotbalistul de la FC Botoşani care poate aduce o sumă mare în conturile clubului din Moldova.

Gigi Becali, mesaje către Valeriu Iftime pentru transferul lui Andrei Chindriş

Patronul lui FC Botoşani e conştient de potenţialul lui Andrei Chindriş, de la care aşteaptă un progres pentru a fi vândut pe o sumă mare. Totuşi, în acest moment fotbalistul nu e de vânzare, deşi Gigi Becali face "pressing" pentru transferul său: "Nu poate să îl ia Gigi Becali pe Chindriş, că doar nu face ce vrea la clubul nostru. El nu poate să facă nimic. Mi-a dat şi mie un mesaj legat de această chestiune. Nu are cum. E jucătorul meu, are un an şi jumătate sau doi ani la mine, nu îl ia nimeni fără acordul meu şi cu nişte bani bine chibzuiţi", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.  

Andrei Chindriş a plecat de la juniorii lui U Cluj la FC Botoşani, în 2017, iar apoi a fost împrumutat rând pe rând la Academica Clinceni şi Ştiinţa Miroslava. În vara lui 2018 a fost readus la Botoşani, unde, de la începutul sezonului, a strâns 22 meciuri. 

Chindriş are două selecţii la naţionala României U21 şi şase prezenţe la naţionala României U18. 

Valeriu Iftime: "Andrei Chindriş pleacă acum doar dacă aruncă unul cu zece milioane de euro"

În urmă cu o lună, patronul lui FC Botoşani propunea o sumă uriaşă pentru Liga 1, pentru despărţirea imediată de fundaşul central al echipei antrenate de Marius Croitoru: "Nici nu poate fi vorba de Andrei Chindriş că pleacă. Chindriş nu pleacă nici în vară, poate. La Andrei trebuie să avem o ofertă bună, bună de tot ca să poată pleca în vară. Acum nu pleacă cu nicio ofertă, decât dacă aruncă unul zece milioane (n.r. - de euro), băi, frate, cu zece milioane te dau.  Bineînţeles că este o discuţie deschisă şi cu cei de la FCSB, recunosc că am vorbit cu domnul Becali pe subiectul Chindriş", a declarat Valeriu Iftime. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbandrei chindrisvaleriu iftimetransfer fcsbtransferuri fcsbtransfer andrei chindris 

viewscnt
Articole similare