Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali mută la foc automat şi a mai adus un puşti talentat. FCSB şi-a prezentat ultimul transfer: "Momentan, e vorba doar despre un împrumut"

Becali mută la foc automat şi a mai adus un puşti talentat. FCSB şi-a prezentat ultimul transfer: "Momentan, e vorba doar despre un împrumut"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a anunţat intenţia ca, în viitorul apropiat, să nu mai facă transferuri pe sume uriaşe, ci să-şi promoveze jucătorii din propria academie. Primii paşi au fost făcuţi deja, iar baza de pregătire din Berceni este la cele mai înalte standarde.

Exact ca Gheorghe Hagi, roş-albaştrii au început şi ei să ia cei mai talentaţi copii din ţară şi să-i crească în propria academie de fotbal. Aşa s-a întâmplat şi cu Robert Tudor, cel mai recent transfer reuşit de FCSB. Atacantul de 15 ani a fost adus de la Petrolul Ploieşti, echipă din Liga a II-a.

"Într-adevăr, am discutat cu Valeriu Argăseală despre Robert Tudor. Însă, nu este vorba despre vânzarea lui, ci exclusiv despre un împrumut gratuit până la 16 februarie 2019, urmând ca, dacă FCSB şi-l doreşte definitiv şi îi va face un contract de jucător profesionist, atunci va trebui să ne plătească grila de formare, precum şi o sumă de bani în eventualitatea vânzării lui la altă echipă, dar nu mai puţin de 75.000 de euro. În caz contrar, juniorul urmând să se întoarcă la Petrolul" , a declarat preşedintele executiv al Petrolului, Cristi Vlad, pentru gazetaph.ro

Afla mai multe despre: becalifcsbsteauapetrolulploiesti 

viewscnt
Articole similare