Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali: "Nu mai vorbesc nimic cu Dică!" Cine e acum "omul de legătură" cu tehnicianul FCSB

Becali: "Nu mai vorbesc nimic cu Dică!" Cine e acum "omul de legătură" cu tehnicianul FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali insistă asupra faptului că nu se mai implică la echipă după ce i-a oferit clubul nepotului său, Vasile Geambazi, şi spune că nu va mai purta nici discuţii cu tehnicianul Nicolae Dică în ceea ce priveşte alcătuirea echipei.

Afaceristul din Pipera spune că nepotul său în vârstă de 36 de ani a fost cel care a insistat pentru înfiinţarea Academiei de fotbal a FCSB şi că a făcut o treabă excelentă, deşi cheltuielile au fost mari.

Becali spune că are încredere totală în Geambazi, motiv pentru care l-a şi ales pentru preluarea afacerii.

"Nu mai vorbesc nimic cu Dică. Vorbeşte Vasi, că el e patronul. Nu mă mai interesează nimic pentru că nu eu sunt conducător sau oficial. O să-l cunoaşteţi pe Vasi încet-încet! Nu vrea să iasă încă în faţă, dar el îşi face treaba. El a făcut Academia, care arată ca una de top din Europa. Eu tot vedeam că dispar bani din conturile clubului. După aceea am mers şi am văzut ce a făcut la Academie şi i-am cerut scuze.

Vasi e tânăr, deştept, are două facultăţi şi cunoaşte legea. Îl cunosc foarte bine. Eu am mai mulţi nepoţi, dar doar el poate conduce şi poate comanda oamenii. O să-l cunoaşteţi şi voi"
, a declarat Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: becalidicafcsbgeambazi 

viewscnt
Articole similare