Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu s-a putut abţine şi a găsit vinovaţii pentru eşecul usturător cu CFR Cluj. Ce spune despre Edi Iordănescu: ”E puţin descurajat”

Becali nu s-a putut abţine şi a găsit vinovaţii pentru eşecul usturător cu CFR Cluj. Ce spune despre Edi Iordănescu: ”E puţin descurajat”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a tras concluziile după ce FCSB a pierdut cu 4-1 la CFR Cluj şi omul de afaceri a găsit şi vinovaţii pentru acest eşec.

FCSB a pierdut la scor derby-ul cu CFR Cluj, deşi campioana României trece prin schimbări radicale la nivel de conducere şi de antrenori.

Cum Marius Şumudică a fost demis, pe bancă a stat un interimar, Cristi Moldovan, care de fapt este antrenor de portari la CFR Cluj.

Gigi Becali a găsit vinovaţii pentru acest eşec şi susţine că Edi Iordănescu are în continuare parte de încrederea lui. De altfel, patronul FCSB a încercat să-l încurajeze după acest eşec.

Gigi Becali a găsit vinovaţii după eşecul la scor cu CFR: ”Cele 12 puncte distanţă sunt un fleac”

Patronul FCSB a găsit vinovaţii după înfrângerea usturătoare pe care echipa lui a suferit-o la Cluj. Gigi Becali susţine că terenul afectat de ploaie, dar şi două greşeli făcute Ovidiu Popescu şi Andrei Vlad au făcut diferenţa.

În acelaşi timp, patronul FCSB a ţinut să sublinieze că Edi Iordănescu are parte în continuare de toată încrederea. Becali a mai dezvăluit că Edi Iordănescu a fost foarte dezamăgit după acest eşec.

”O să fiu ferm cu voi. Să ştiţi pentru totdeauna. L-am pus pe Edi, am încredere în el, merg pe mâna lui. Ce s-a întâmplat aseară a fost apa care a fost. Noi nu jucăm pe baltă.

Şi jucătorii accidentaţi, Coman şi Şut şi gafa făcută una de Octavian Popescu (n.r. Ovidiu Popescu), şi una de Vlad. Altfel, cei de la CFR Cluj nu s-au aporpiat de poartă în prima repriză.

Merg pe mâna lui Edi, 12 puncte distanţă sunt un fleac. Sunt şase puncte la ora asta, pe care putem diminua sau chiar să trecem peste ei până la sfârşitul sezonului regular.

Am răbdare ca Edi... Ştiu ce lucrează şi ştiu că va fi bine. El e puţin descurajat. Îi transmit să nu deznădăjduiască, va fi bine, să muncească şi să aibă răbdare. Asta îi voi spune şi lui.

Acum am vorbit să fiu, ferm, nu sunt supărat cu nimic, merg pe mâna lui şi sunt mulţumit”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare