Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu se joacă şi îi triplează salariul lui Bogdan Andone. Cât va câştiga noul antrenor al celor de la FCSB

Becali nu se joacă şi îi triplează salariul lui Bogdan Andone. Cât va câştiga noul antrenor al celor de la FCSB

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a fost confirmat pe banca celor de la FCSB, iar miercuri va fi prezentat oficial în noua sa poziţie. În sezonul care tocmai s-a încheiat, Andone a fost antrenorul secund al lui Mihai Teja.

Odată cu promovarea în funcţia de antrenor principal al roş-albaştrilor, Bogdan Andone va avea şi un salariu pe măsură. Chiar Gigi Becali a recunoscut că va plusa şi că-i va tripla salariul antrenorului. În prezent, Bogdan Andone câştiga 3500 de euro în fiecare lună.

Cine este Bogdan Andone, noul antrenor de la FCSB

Bogdan Andone (44 de ani) a evoluat, printre altele, pentru Sportul, Rapid, Braşov, Ferencvaros sau Apollon Limassol.

A fost antrenor secund în mandatul lui Mihai Teja, iar de-a lungul carierei de antrenor a fost ”principal” la Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica, Metaloglobus şi Energeticianul.

În vârstă acum de 44 de ani, Andone şi-a început cariera de antrenor în 2011, iar în ultimii ani a lucrat atât ca secund, cât şi ca antrenor principal. Ultima dată, Bogdan Andone s-a aflat pe banca celor de la Energeticianul, ca antrenor principal.

Fostul mijlocaş a fost adversarul FCSB-ului în sezonul 2015-2016, când i-a fost secund lui Marius Şumudică la Astra, în campania încheiată cu obţinerea titlului de campioană de către gruparea giurgiuveană.

Pe lângă Bogdan Andone, din staff-ul lui Mihai Teja la FCSB mai fac parte Virgil Tudorache (antrenor secund), Marius Popa (antrenor cu portarii), Marian Lupu (preparator fizic) şi Horea Codorean (preparator fizic).

Bogdan Andone are trei trofee obţinute ca jucător al Rapidului - titlul de campion, Cupa României şi Supercupa, toate în perioada 1998-1999.

Afla mai multe despre: tejafcsbsteauabecaliandone 

viewscnt
Articole similare