Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu se potoleşte şi pregăteşte o nouă lovitură în Liga I. Ofertă de ultimă oră făcută de FCSB. Clubul a acceptat, iar jucătorul vine la negocieri

Becali nu se potoleşte şi pregăteşte o nouă lovitură în Liga I. Ofertă de ultimă oră făcută de FCSB. Clubul a acceptat, iar jucătorul vine la negocierigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a rămas în această săptămână fără doi jucători de bază. Fundaşii laterali ai echipei, Romario Benzar şi Junior Morais, s-au despărţit de vicecampioana României şi au semnat contracte cu Lecce, respectiv cu Gazişehir Gaziantep.

Însă Bogdan Andone va avea parte şi de o surpriză din partea lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a pregătit o ofertă de nerefuzat pentru Sepsi, iar acum îl aşteaptă la negocieri pe Florin Ştefan, titularul postului de fundaş stânga al naţionalei României la Campionatul European de tineret.

Un milion de euro le-au oferit roş-albaştrii celor de la Sepsi pentru a-l aduce sub comanda lui Bogdan Andone pe Florin Ştefan. Fundaşul de 23 de ani a avut evoluţii apreciate şi a fost integralist în trei dintre cele patru meciuri jucate de naţionala lui Mirel Rădoi la Euro 2019.

FCSB, aproape de transfer. Becali vrea să dea lovitura în Liga I

Oficialii clubului care a evoluat în sezonul trecut în premieră în play-off-ul Ligii I au recunoscut că nu se vor opune transferului fundaşului şi că îşi vor da acordul ca Florin Ştefan să negocieze cu FCSB.

În sezonul trecut, fundaşul stânga a marcat patru goluri în cele 29 de meciuri jucate pentru Sepsi în toate competiţiile, iar în urma acestor evoluţii, Florin Ştefan a devenit titular incontestabil în echipa lui Mirel Rădoi.

  • 850 de mii de euro este cota lui Florin Ştefan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare