Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu se uită la bani şi face o nouă aroganţă. Suma COLOSALĂ pusă la bătaie de patronul FCSB-ului pentru o petrecere ca-n filme

Becali nu se uită la bani şi face o nouă aroganţă. Suma COLOSALĂ pusă la bătaie de patronul FCSB-ului pentru o petrecere ca-n filme

FCSB

Comentarii

Gigi Becali n-are parte de cele mai fericite momente pe plan fotbalistic, FCSB traversând o perioadă extrem de dificilă, însă, pe plan personal, patronul roş-albaştrilor se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţă.

În această toamnă, Teodora Becali, fiica cea mare a patronului de la FCSB, se va mărita cu Teodor Mihai Mincu (DETALII AICI). După ce le-a oferit altor tineri care se pregăteau de nuntă suma de 20 de mii de euro, pentru a renunţa la localul pe care-l închiriaseră, astfel încât să-i facă loc fiicei sale, Becali a mai pregătit un tun financiar.

Latifundiarul din Pipera a pus la bătaie 500 de mii de euro pentru a-i organiza Teodorei o nuntă de vis, iar acum, conform cancan.ro, a mărit şi lista de invitaţi.

Becali, petrecere de vis. Patronul FCSB nu se uită la bani

"În octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: <<Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează>>. Am încredere că va face numai bine" , declara Gigi Becali, în vara acestui an.

Lista de invitaţi a suferit modificări majore, iar acum Gigi Becali se pregăteşte pentru o nuntă cu 1000 de persoane, în loc de 700 de invitaţi, câţi erau iniţial. În plus, patronul roş-albaştrilor a angajat şi o armată de bodyuarzi pentru a fi sigur că toţi invitaţii vor fi în siguranţă.

Urmăreşte conferinţa de prezentare a ultimului transfer făcut de FCSB: Cristi Manea

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare