Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu se uită la bani şi face o nouă investiţie uriaşă. Ultima aroganţă făcută de patronul FCSB-ului. Ce decizie a luat

Becali nu se uită la bani şi face o nouă investiţie uriaşă. Ultima aroganţă făcută de patronul FCSB-ului. Ce decizie a luatgalerie foto

FCSB

Comentarii

Liga I se pregăteşte pentru startul unui nou sezon. După o pauză de două luni, echipele din fotbalul românesc vor începe, la finalul acestei săptămâni, lupta pentru titlu.

Gigi Becali a profitat din plin de pauza de vară şi, în timp ce jucătorii de la FCSB se pregăteau în cantonamentul de la Braşov, patronul roş-albaştrilor s-a ocupat de viaţa personală. Conform click.ro, Gigi Becali a început construcţia unei case impresionante pe litoral.

Amplasată în apropierea Academiei lui Gheorghe Hagi, la Palazu Mare, locuinţa de vară a latifundiarului din Pipera va avea un singur etaj şi va beneficia şi de o piscină exterioară. Deşi lucrările n-au început de mult timp, pe 18 iunie, mai exact, Becali a avut grijă să angajeze cei mai buni muncitori, astfel că fundaţia vilei este deja gata.

Cu siguranţă, în vara anului 2020, patronul roş-albaştrilor îşi va petrece concediul în noua casa de vacanţă. Doar 10 minute îi vor despărţi pe membrii familiei Becali de staţiunea Mamaia, distanţa dintre noua casă şi celebra staţiune fiind de mai puţin de 10 kilometri.

Până când noua casă de vacanţă va fi gata, Gigi Becali va avea, oricum, unde să-şi petreacă împreună cu familia concediile de vară. În urmă cu trei ani, în 2016, patronul FCSB-ului a cumpărat, într-un complex rezidenţial de lux din Mamaia, trei apartamente. Într-unul dintre acestea locuieşte Becali în timpul vacanţei, iar pe celelalte două le-a dăruit fiicelor sale, Alexandra şi Teodora. În total, suma plătită de latifundiarul din Pipera pe cele trei apartamente a fost de 1,5 milioane de euro.

Becali, investiţii uriaşe. FCSB a cumpărat tot de la Viitorul

Terenul pe care Becali construieşte vila este situat foarte aproape de Academia lui Gheorghe Hagi, unde zilnic se pregătesc sute de juniori pe terenurile complexului. De altfel, patronul celor de la FCSB şi-a făcut o obişnuinţă din a cumpăra cei mai buni jucători de la FC Viitorul. Până acum, Becali a plătit peste 8 milioane de euro echipei lui Hagi pentru aducerea unor jucători precum Florinel Coman, Dragoş Nedelcu, Florin Tănase, Romario Benzar sau Gabi Iancu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare