Experiențe împreună.
You are here:

Becali nu stă la discuţii. Plecare de ultimă oră de la FCSB. Jucătorul a fost prezentat deja la noua sa echipă

Becali nu stă la discuţii. Plecare de ultimă oră de la FCSB. Jucătorul a fost prezentat deja la noua sa echipă

FCSB

Comentarii

FCSB a transferat intens în ultima perioadă, iar Gigi Becali n-are de gând să se oprească aici. Patronul roş-albaştrilor vrea să mai aducă cel puţin un fundaş stânga, dar, în acelaşi timp, continuă să renunţe la alţi jucători din lot.

În ultimele două săptămâni, FCSB i-a adus pe Ionuţ Vînă, Thierry Moutinho şi Diogo Salomao, iar acum Gigi Becali continuă să îşi împrumute cei mai buni tineri jucători în Liga a II-a. Dacă la prima echipă nu au loc de "veteranii" Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase, fotbaliştii de perspectivă din lotul roş-albaştrilor au fost trimişi în liga secundă, iar asta pentru că echipa a doua a FCSB-ului evoluează în Liga a III-a, unde nivelul este mult prea scăzut.

În sezonul trecut, Academica Clinceni a fost echipa pe care Gigi Becali a întărit-o serios cu jucători din propria curte, decizie care a dus la promovarea ilfovenilor în Liga I. Acum, în noua stagiune, Farul Constanţa va fi echipă care va beneficia de cei mai buni tineri jucători de la vicecampioana României.

Becali se desparte de încă un jucător de la FCSB

Şapte fotbalişti a trimis până acum Gigi Becali la echipa de la malul Mării Negre. Ultimul dintre ei este Alexandru Bodea. Atacantul de 18 ani a jucat până acum la FCSB II, iar în sezonul trecut a prins patru minute la prima echipă a roş-albaştrilor, în meciul din Cupa României de la Dunărea Călăraşi.

Pe lângă Bodea, FCSB i-a mai trimis, în această vară, la Farul Constanţa pe Daniel Toma, Tudor Moldovan, Mihailo Mitrov, Robert Băciuţ, Alexandru Nicola şi Ştefan Cană.

viewscnt
Articole similare