Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu stă la discuţii. Plecare de ultimă oră de la FCSB. Jucătorul s-a despărţit deja de roş-albaştri şi a fost prezentat la noua sa echipă

Becali nu stă la discuţii. Plecare de ultimă oră de la FCSB. Jucătorul s-a despărţit deja de roş-albaştri şi a fost prezentat la noua sa echipăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB pare că a trecut peste înfrângerea suferită în faţa CFR-ului, în primul meci oficial din acest an, iar acum, echipa lui Gigi Becali vine după victoria obţinută în faţa celor de la FC Voluntari, scor 2-1

În ultimele sezoane, Gigi Becali a investit serios în baza de pregătire de la Berceni, unde a creat toate condiţiile pentru o academie de fotbal de mare calitate. În plus, patronul celor de la FCSB a transferat de fiecare dată cei mai buni tineri jucători, astfel încât, la fel ca în cazul lui Gheorghe Hagi, vicecampioana României să promoveze la prima echipă fotbalişti de mare perspectivă din propria academie.

Tinerii jucători din loturile de juniori de la FCSB încep să crească deja, iar pentru a se "căli" pentru duelurile intense din Liga I, oficialii roş-albaştrilor îi împrumută la echipe cu pretenţii la promovare din eşalonul secund. Aşa s-a întâmplat şi în sezonul trecut, aşa se întâmplă şi în actuala stagiune.

Plecare de ultimă oră de la FCSB. Becali a mai împrumutat un jucător

Laurenţiu Ardelean este unul dintre cele mai interesante produse din academia lui Gigi Becali de la Berceni. Mijlocaşul central abia a împlinit 19 ani, însă are deja un meci disputat pentru prima echipă a roş-albaştrilor în Liga I. La jumătatea lunii august, Laurenţiu Ardelean a evoluat în partida pierdută de roş-albaştri, scor 1-3, cu FC Voluntari.

În momentul de faţă, mijlocaşul central nu are loc în lotul pregătit de Bogdan Argeş Vintilă şi, în loc să evolueze pentru FCSB II, în Liga a III-a, Gigi Becali a decis să-şi împrumute fotbalistul în Liga a II-a, la Farul Constanţa, ocupanta locului 9.

"Este o provocare şi am acceptat-o cu mare plăcere. Aştept să debutez şi în Liga a II-a şi sper să o fac cu dreptul, mai ales că este un campionat echilibrat, cu multe echipe bune. Vreau să joc şi să am cât mai multe meciuri. Pot juca şi defensiv, şi ofensiv, dar îmi place mai mult să atac, să am mingea, să le dau pase bune colegilor mei”, a declarat Laurenţiu Ardelean pentru site-ul oficial al Farului.

  • 50 de mii de euro este cota lui Laurenţiu Ardelean, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare