Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la FCSB şi a rupt tăcerea! Becali îşi ţine jucătorii şi antrenorii în teroare: "Oricine ar fi afectat. Nu e ce trebuie"

A plecat de la FCSB şi a rupt tăcerea! Becali îşi ţine jucătorii şi antrenorii în teroare: "Oricine ar fi afectat. Nu e ce trebuie"

FCSB

Comentarii

Ioan Hora (31 de ani) a plecat de la FCSB şi a semnat cu Gaz Metan, unde va lucra din nou cu Edward Iordănescu (41 de ani), şi a vorbit despre experienţa trăită la vicecampioana României. Atacantul a povestit detalii din interiorul echipei lui Gigi Becali (61 de ani) şi a spus că toţi fotbalitşii sunt afectaţi de implicările dese ale patronului în alcătuirea echipei de start.

FCSB l-a lăsat pe Hora să plece liber de contract, după ce prestaţiile sale au scăzut odată cu trecerea timpului. Vârful trecut şi pe la CFR a avut un start fulminant, cu goluri marcate pe bandă, dar apoi s-a stins uşor, uşor. Hora a spus că niciun antrenor nu va putea face ce vrea la FCSB şi că toţi fotbaliştii sunt afectaţi de faptul că Becali se bagă în alcătuirea echipei de start.

Totuşi, Hora spune că s-a despărţit în condiţii amiabile de FCSB: "În condiţii normale, amiabil. Agentul meu a vorbit cu el. N-am vorbit personal". În ceea ce priveşte viaţa antrenorului şi implicarea patronului la echipă, Hora a spus: "Niciodată un antrenor nu va putea face ce vrea la FCSB. (n.r. - jucătorii sunt afectaţi?) Cu siguranţă! Orice jucător era afectat. Păi tragi o săptămână, două, trei, dar apoi te laşi pe o ureche. Orice ai face, nu e ce trebuie", a declarat fostul atacant al grupării roş-albastre, conform gsp.ro.

Hora a semnat cu FCSB la începutul lui 2019, a jucat 30 de meciuri, a marcat de opt ori şi a livrat o pasă de gol. După ce a plecat de la FCSB, atacantul a semnat cu Gaz Metan pe şase luni, până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, dacă toate lucrurile vor merge bine la formaţia ardeleană.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Ioan Hora, conform specialiştilor de la site-ul transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: ioan horafcsbliga 1vintilagigi becali 

viewscnt
Articole similare