Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali poate să îşi ia gândul de la Mircea Lucescu. "Il Luce", ofertat de o fostă echipă: "Sunt dispus să fac orice"

Becali poate să îşi ia gândul de la Mircea Lucescu. "Il Luce", ofertat de o fostă echipă: "Sunt dispus să fac orice"

Rapid

Comentarii

La 74 de ani, Mircea Lucescu este în continuare un antrenor râvnit de fotbalul românesc. O soluţie realistă şi pentru echipa naţională, Lucescu ar putea să revină pe banca unei foste echipe, astfel că Gigi Becali poate să uite de o eventuală venire a lui "Il Luce" la FCSB.

Daniel Tudorache, primarului sectorului 1, este în negocieri cu Mircea Lucescu, scrie GSP. Gazeta Sporturilor susţine că edilul din capitală nu a ajuns încă la un acord cu legendarul antrenor, dar este foarte insistent şi îl vrea cu orice preţ pe Lucescu pe banca Rapidului încă din acest sezon. 

„Eu am spus că mă interesează ca anul viitor Rapid să promoveze. Asta mă interesează. Rapid trebuie să promoveze! Sunt dispus să fac orice pentru asta. Atât timp cât Pancu are rezultate, va sta la Rapid. Aşa e şi în contract. E imposibil pentru mine ca Rapid să nu aibă rezultate!
Obiectivul lui Pancu poate să vi-l spună oricine. Eu sper ca Rapidul cu Pancu să promoveze. Pot să vă spun că la meciul de acum patru zile (n.r. 1-2 cu Viitorul Pandurii) mi-a fost teamă pentru promovare
”, a declarat Dan Tudorache la GSP Live.

Revenirea lui Lucescu senior la Rapid ar fi o lovitură din toate punctele de vedere, nu doar pentru club, ci şi pentru primar, care vrea să îşi asigure un nou mandat anul viitor, atunci când sunt alegeri locale. 

În două rânduri a mai antrenat Mircea Lucescu la Rapid. Prima perioadă a fost între 1997 şi 1998, iar a doua între anii 1999 şi 2000, mandatul lui Lucescu fiind întrerupt de o scurtă perioadă petrecută la Inter Milano. Chiar dacă nu a antrenat foarte mult în Giuleşti, Lucescu şi-a trecut în palmares un titlu de campion în Divizia A, o Cupă a României şi o Supercupă. 

Rapid, situatie dificila in campionat

Rapid a pierdut pe teren propriu partida cu Viitorul Pandurii, iar Ovidiu Burcă a explicat că a purtat deja primele discuţii cu antrenorul Daniel Pancu despre situaţia mai puţin fericită pe care o traversează gruparea de sub Podul Grant: ”Am făcut o analiză împreună cu Pancone, împreună cu cei din conducere şi cred că lucrurile sunt destul de clare. Există un blocaj mental. Pentru jucătorii care au venit presiunea de a juca în tricoul Rapidului nu este la îndemână oricărui jucător”, a mai spus Ovidiu Burcă.

”Daniel trebuie să îşi dea el lui mai mult timp, trebuie să aibă mai multă răbdare, să fie mai liniştit, mai echilibrat. Eu sunt ferm convins că va reuşi în acest an să creeze o echipă competitiă, este ceea ce ne dorim. 14.58 Şi dacă la finalul anului vom promova, vom fi foarte fericiţi. Dacă nu vom promova şi vom vedea că s-a creat o echipă competitivă, că avem speranţe pentru viitor, vom fi foarte mulţimiţi”, a mai adăugat preşedintele giuleştean.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare