Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali pregăteşte cea mai mare lovitură. Moment decisiv la FCSB. Sevilla a venit după Man pentru a face cel mai scump transfer din istoria clubului

Becali pregăteşte cea mai mare lovitură. Moment decisiv la FCSB. Sevilla a venit după Man pentru a face cel mai scump transfer din istoria clubului

FCSB

Comentarii

FCSB este în goană după titlu, iar în pauza de iarnă, Gigi Becali a anunţat transferuri impresionante şi schimbări masive în lotul lui Bogdan Argeş Vintilă.

Gigi Becali a anunţat că 13 jucători de la FCSB vor pleca la finalul actualului sezon, însă mulţi dintre aceştia s-ar putea despărţi de vicecampioana României încă din perioada de transferuri care va urma în pauza de iarnă. Pe lângă numele intrate în dizgraţia patronului roş-albaştrilor, Bogdan Argeş Vintilă are putea rămâne şi fără unul dintre cei mai importanţi jucători din lot.

Deşi a părut iniţial o glumă, transferul lui Dennis Man la Sevilla începe să prindă contur. Publicaţii importante din Europa au început să scrie şi să vină cu informaţii importante despre mutarea care se pregăteşte între gruparea andaluză şi FCSB.

Becali pregăteşte marea lovitură. FCSB, aproape de a-l vinde pe Man

Chiar goal.com anunţă negocierile avansate, iar oficialii Sevillei doresc să realizeze transferul încă din pauza de iarnă. În plus, presa din Spania anunţă că scouterii clubului vor veni să-l urmărească pe Dennis Man la ultimele două meciuri disputate de FCSB în acest an.

Pe 15 decembrie, roş-albaştrii vor juca la FC Viitorul, apoi, la o saptămână distanţă, FCSB va încheia anul cu un meci pe propriul teren, împotriva Universităţii Craiova. Astfel, cele două partide extrem de importante pentru echipa lui Bogdan Argeş Vintilă vor avea o miză în plus şi pentru Dennis Man.

Mai mult, pe lângă Sevilla, tot în presa din Spania a apărut şi informaţia că Manchester United şi Inter îl monitorizează pe Dennis Man pentru un enventual transfer. Gigi Becali speră să obţină cele 15 milioane de euro pe care le aşteaptă pentru mijlocaşul de 21 de ani, iar dacă se va realiza mutarea, Man va deveni cel mai scump jucător vândut de FCSB în toată istoria clubului. Momentan, recordul este deţinut de Nicolae Stanciu, care a fost vândut cu 9,7 milioane de euro, în 2016, la Anderlecht.

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis mansteauaman 

viewscnt
Articole similare