Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali pregăteşte o lovitură grandioasă la FCSB în plină criză de coronavirus. O nouă ofertă fabuloasă venită pentru Dennis Man

Becali pregăteşte o lovitură grandioasă la FCSB în plină criză de coronavirus. O nouă ofertă fabuloasă venită pentru Dennis Mangalerie foto

FCSB

Comentarii

Becali pregătea o nouă vară incendiară la FCSB pe piaţa transferurilor, însă pandemia de coronavirus se pare că-i dă planurile peste cap patronului roş-albaştrilor.

FCSB trecuse peste startul dezamăgitor pe care l-a avut în acest an în meciurile oficiale şi câştigase derby-ul în cursa pentru titlu cu Universitatea Craiova, scor 4-1. Răzvan Oaidă, de două ori, Florin Tănase şi Dennis Man au marcat pentru echipa patronată de Gigi Becali.

Însă evoluţia bună a roş-albaştrilor n-a avut parte de continuitate, totul din cauza epidemiei de coronavirus care a lovit din plin şi ţara  noastră. Toate activităţile fotbalistice au fost suspendate până în luna mai, astfel că acum jucătorii beneficiază de o scurtă vacanţă neaşteptată.

Becali pregăteşte lovitura. FCSB are ofertă pentru Dennis Man

Însă pandemia creată de COVID 19 i-a dat planurile peste cap şi lui Gigi Becali. Evident, criza financiară care se conturează în toată lumea va lovi din plin şi fotbalul, astfel că sumele astronomice plătite pe jucători în sezoanele trecute vor deveni istorie.

Astfel, Becali trebuie să ia serios în considerare toate aceste aspecte şi să-şi regândească serios strategia pentru sezonul următor. Deşi se anunţă o nouă criză financiară, FCSB nu duce lipsă de oferte. E clar că patronul roş-albaştrilor nu mai poate primi acum cele 15 milioane visate în schimbul lui Dennis Man, însă presa din Olanda scrie că oficialii lui Feyenoord au luat deja decizia de a face o ofertă de 7 milioane de euro pentru mijlocaşul de la FCSB.

Săptămâna trecută, Dennis Man s-a întâlnit cu unul dintre cei mai importanţi oameni de la Feyenoord. Alături de tatăl său şi de Anamaria Prodan, mijlocaşul de la FCSB a luat masa, la un restaurant de lux din Bucureşti, cu Steven Aptroot, oficial în departamentul de scouting şi recrutări de la Feyenoord Rotterdam.

Acum, în urma ofertei primite de la Feyenoord, Gigi Becali le-a cerut oficialilor olandezi câteva zile de gândire, urmând ca săptămâna viitoare să pună la punct toate pretenţiile financiare şi toate detaliile mutării.

  • 7 goluri şi patru pase decisive a reuşit Dennis Man pentru FCSB în cele 24 de meciuri jucate în acest sezon
  • Nicolae Stanciu este cel mai scump jucător plecat din Liga I, după ce Anderlecht a plătit 9,75 de milioane de euro către FCSB

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalidennis man 

viewscnt
Articole similare