Experiențe împreună.
You are here:

Becali pregăteşte o nouă lovitură în Liga I. Pariul nebun al patronului de la FCSB: "Nu mă aşteptam! E surpriză mare"

Becali pregăteşte o nouă lovitură în Liga I. Pariul nebun al patronului de la FCSB: "Nu mă aşteptam! E surpriză mare"galerie foto

FCSB

Promovat în această vară pe postul de antrenor principal la FCSB, Bogdan Andone are misiunea dificilă de a aduce primul titlu pentru roş-albaştri după o pauză de cinci ani.

Până acum, Gigi Becali i-a transferat pe Răzvan Oaidă, pe Claudiu Belu şi pe Darius Olaru, care se va alătura lotului vicecampioanei în iarna acestui an. Pe lângă cei trei jucători, patronul roş-albaştrilor mai speră să-l aducă şi pe Bradley de Nooijer, fundaşul stânga olandez de la FC Viitorul.

Dacă banda stângă a defensivei este asigurată, acum, Bogdan Andone este foarte aproape de a-şi betona şi flancul drept. În sezonul recent încheiat, Gabriel Simion a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi, iar acum a început pregătirea de vară alături de lotul vicecampioanei României.

Becali, impresionat de noul jucător de la FCSB

Crescut la grupele de copii şi juniori ale FCSB-ului, Gabriel Simion a avut evoluţii apreciate la Dunărea Călăraşi, iar acum i-a impresionat pe toţi oamenii din staff la revenirea la gruparea roş-albastră. Simion poate fi o variantă de luat în calcul pentru regula U21 impusă de FRF echipelor din Liga I şi poate fi folosit de Bogdan Andone pe posturile de fundaş dreapta, fundaş central sau mijlocaş defensiv

"Surpriză mare. Cică e foarte bun jucător, nu mă aşteptam", le-a spus Becali apropiaţilor.

Gabriel Simion a evoluat în sezonul trecut constant pentru Dunărea. Are 2.094 de minute jucate în 29 de jocuri oficiale pentru călărăşeni. În majoritatea meciurilor, a fost folosit în linia mediană, dar, în Liga I, Simion a evoluat şi ca fundaş dreapta sau ca fundaş central.

Fotbalistul care măsoară 1.77 de centimetri este încă eligibil pentru regula Under 21, iar, din sezonul viitor în Liga I, echipele vor fi obligate să folosească doi jucători care să respecte această regulă. 

  • Simion este cotat la 250 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare