Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali pregăteşte o nouă lovitură la FCSB. Cote pariuri pentru transferul lui Florin Tănase

Becali pregăteşte o nouă lovitură la FCSB. Cote pariuri pentru transferul lui Florin Tănase

Fotbal

Comentarii

Fotbalul a luat o pauză forţată din cauza pandemiei cu COVID-19 care a luat cu asalt toate continentele. Cu mici excepţii, echipele din fiecare campionat sunt în carantină, iar jucătorii se antrenează la domiciliu.

Cu excepţia aşteptării reluarii competiţiilor, cluburile au timp să îşi planifice politica de transferuri pentru sezonul viitor. Nume mari din Europa, dar şi din campionatul României ar putea schimba tabere începând cu 1 septembrie 2020. Dintre jucătorii din Liga 1, unul care ar putea să îmbrace alt tricoul în sezonul viitor este căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase. Casele de pariuri pun la bătaie cote legate de viitoare destinaţie a fotbalistului în vârstă de 25 de ani.

Toate aceste recomandări pentru pariurile speciale, dar şi cote şi pronosticuri profitabile la biletul zilei vă sunt prezentate de Andrei Dumitru.

Becali pregăteşte o nouă lovitură la FCSB. Cote pariuri pentru transferul lui Florin Tănase

Florin Tănase este născut la Găeşti, dar este un produs al Academiei Hagi. El a fost cumpărat în 2016 de către vicecampioana României în schimbul a 1,5 milioane de euro. Din nefericire pentru el, Tănase a avut evoluţii oscilante în tricoul roş-albaştrilor, el intrând de multe ori în dizgraţai fanilor.

Acum, în această perioadă dificilă în care pandemia de coronavirus a oprit sportul mondial, dar şi după revenirea competiţiilor, cele mai bune ponturi le puteţi găsi în rubrica biletul zilei.

Becali pregăteşte o nouă lovitură la FCSB. Cote pariuri pentru transferul lui Florin Tănase

Nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre Gigi Becali, finanaţtorul echipei având o relaţie extem de apropiată cu decarul. Chiar dacă nu vrea zeci de milioane ca pe Man sau Coman, Becali aşteaptă să ia pe Tănase măcar cinci milioane de euro, iar în ultimele sezoane, posibilul său transfer a fost adus deseori în discuţie. Momentan, mijlocaşul este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2,8 milioane de euro.

În acest sezon, Florin Tănase a evoluat în 36 de partide pentru FCSB, în toate competiţiile, perioadă în care a înscris 10 goluri şi a oferit şase pase decizive. Şansele ca Tănase să rămână la FCSB sunt însă mari chiar şi de la 1 septembrie, dar, în cazul în care se va perfecta un transfer, acesta are cele mai multe şanse să ajungă în campionatul Statelor Unite ale Americii sau în cel al Turciei.

  • FCSB - 1.70
  • Oricare echipă din MLS - 2.10
  • Oricare echipă din campionatului Turciei - Super Lig - 3.50

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare