Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali pregăteşte o nouă lovitură uriaşă la FCSB. O echipă din Liga Campionilor, război total cu Sevilla pentru transferul lui Dennis Man

Becali pregăteşte o nouă lovitură uriaşă la FCSB. O echipă din Liga Campionilor, război total cu Sevilla pentru transferul lui Dennis Man

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut peste înfrângerea suferită în faţa Astrei, iar acum echipa lui Becali începe din nou să lege victoriile în Liga I.

FCSB s-a impus şi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Florinel Coman şi de Dennis Man, iar acum a revenit la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. După ce a ratat în ultimele sezoane de fiecare dată titlul, ultimul fiind câştigat în 2015, Gigi Becali nu mai concepe să piardă lupta pentru campionat şi în actualul sezon.

Astfel, patronul roş-albaştrilor anunţă o iarnă spectaculoasă pe piaţa transferurilor, plină de mutări extrem de interesante. Pe lângă jucătorii care vor fi aduşi sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă, FCSB va rămâne şi fără 13 jucători, conform declaraţiilor patronului: unii vor pleca încă din pauza de iarnă, în timp ce, alţii se vor despărţi de vicecammpioana României la finalul actualului sezon.

Becali, lovitură importantă. FCSB îl vinde pe Dennis Man la Şahtior

Printre jucătorii care ar putea să plece de la FCSB în acest sezon se numără şi Dennis Man. Mijlocaşul de 21 de ani traversează o perioadă foarte bună, iar în ultimele două meciuri jucate pentru roş-albaştri a marcat de două ori. Evoluţiile bune din actualul sezon, atât pentru FCSB, cât şi pentru naţionala de tineret a României, au făcut ca Dennis Man să intre în atenţia scouterilor de la cluburi importante din fotbalul european.

Chiar în această săptămână, presa din Spania a scris intens despre interesul celor de la Sevilla pentru mijlocaşul FCSB-ului, iar oficialii andaluzilor au demarat deja negocierile pentru a realiza transferul încă din pauza de iarnă. Însă şefii Sevillei au concurenţă serioasă în lupta pentru semnătura lui Dennis Man.

Conform presei din Ucraina, de serviciile fotbalistului de 21 de ani se interesează şi Şahtior Doneţk. "Minerii" au şanse mari de calificare în optimile Ligii Campionilor şi vor să-şi întărească lotul pentru primăvara europeană, iar unul dintre transferurile pe care campioana Ucrainei vrea să le facă în pauza de iarnă este chiar cel al lui Dennis Man.

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare