Experiențe împreună.
You are here:

Becali pregăteşte transferul verii. Întâlnire de gradul zero cu un mijlocaş cotat la 3,5 milioane de euro. Lovitura dată de FCSB rivalelor din Liga I

Becali pregăteşte transferul verii. Întâlnire de gradul zero cu un mijlocaş cotat la 3,5 milioane de euro. Lovitura dată de FCSB rivalelor din Liga I

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat pentru al patrulea sezon consecutiv titlul de campioană în Liga I, astfel că Gigi Becali pregăteşte o vară incendiară pe piaţa transferurilor.

După ce a bătut palma cu Răzvan Oaidă şi cu Claudiu Belu, patronul roş-albaştrilor s-a înţeles, la începutul acestei săptămâni, cu oficialii celor de la Gaz Metan pentru transferul lui Darius Olaru. Acum, Gigi Becali vrea să dea marea lovitură şi să-l readucă pe Constantin Budescu la echipă.

Conform fanatik.ro, patronul celor de la FCSB s-a întâlnit deja cu mijlocaşul lui Al Shabab şi i-a trimis acestuia oferta pe care i-a pregătit-o. Acum, totul depinde de Budescu, jucător care se va despărţi în vara acestui an de Al Shabab.

Becali, aproape de o nouă lovitură la FCSB

Fostul coleg al lui Budescu de la Astra şi de la FCSB, Denis Alibec, a dezvăluit că mijlocaşul este interesat de o revenire la FCSB: "O eventuală revenire a lui Şumudică şi a lui Budescu m-ar putea convinge să mă întorc la FCSB, dar nu cred că va veni Marius Şumudică. Budi... Chiar sunt şanse mari, nu l-am întrebat, dar cred că vrea să se întoarcă în ţară".

Budescu a fost cumpărat, în vara anului trecut, de Al Shabab, iar FCSB a încasat în schimbul jucătorului 2,5 milioane de euro. În acest moment, Budescu este unul dintre cei mai scumpi jucători români şi este cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe