Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB: "E un băiat foarte frumos, e înalt, are alură de fotbalist". David Miculescu e ţinta patronului roş-albaştrilor

Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB: "E un băiat foarte frumos, e înalt, are alură de fotbalist". David Miculescu e ţinta patronului roş-albaştrilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că este interesat de transferul lui David Miculescu, de la UTA.

"Câteodată, că aşa e omul, iei un jucător pentu că e şi frumos. E înalt. Când l-am luat pe Dennis Man, l-am luat şi de frumos, adică era frumoas, aşa, plăcut, băiat drăguţ. Şi pe Nedelcu tot la fel. Dar la Nedelcu nu s-a legat. Şi pe Adrian Petre la fel, dar vezi că nu se leagă tot timpul.

David este foarte frumos, înalt, slăbuţ, are o alură de fotbalist. Are şi alergare, aleargă foarte frumos adică. Am vrut să-l iau acum şase luni, un an, adică mi-a plăcut de el. Şi acum, am acţionat. El mai are un an şi jumătate contract şi dacă nu îl dau, o să piardă banii, o să-l iau gratis după aia" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Născut şi crescut la Arad, David Miculescu are o înălţime de 1,90 metri şi evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, însă poate fi folosit şi în centrul liniei de mijloc. În sezonul anterior, fotbalistul de 20 de ani a marcat două goluri în cele 30 de meciuri jucate pentru UTA, în toate competiţiile.

  • 250 de mii de euro este cota lui David Miculescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare