Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, principalul vinovat pentru ratarea transferului lui Man la Norwich. Englezii, dezamăgiţi de patronul de la FCSB. "Nu cred în acest mod de a face afaceri"

Becali, principalul vinovat pentru ratarea transferului lui Man la Norwich. Englezii, dezamăgiţi de patronul de la FCSB. "Nu cred în acest mod de a face afaceri"

Fotbal

Comentarii

Transferul lui Dennis Man la Norwich City pare să fi picat exclusiv din vina lui patronului de la FCSB, Gigi Becali, după cum a lăsat de înţeles şi unul dintre impresarii englezi veniţi în România, zilele trecute.

Mai mulţi reprezentaţi ai clubului Norwich, din Premier League, au fost prezenţi pe Arena Naţională pentru a-l vedea pe viu pe Dennis Man în duelul dintre FCSB şi Dinamo, din returul semifinalei Cupei României, scor 1-0. Înainte şi după meci, patronul lui FCSB a făcut spectacol, aruncând în stânga şi-n dreapta cu informaţii privind transferul jucătorului său la o echipă din Anglia. 

Noi, românii, cunoaştem faptul că discreţia nu reprezintă un atu al latifundiarului din Pipera. Englezii nu, iar acest lucru pare să-i fi deranjat serios. Vâlva pe care Gigi Becali a provocat-o înainte şi după acel meci poate reprezenta argumentul decisiv în faptul că englezii au dat înapoi.

"Am aterizat în vacanţă în România, iar următorul lucru pe care îl ştiu este că s-a raportat faptul că sunt în casa unui proprietar de club, pentru un jucător foarte bun.

Nu prea pot adăuga alte detalii în afara celor expuse deja acolo. Sunt foarte dezamăgit de faptul că totul a fost dezvăluit. Nu cred în acest mod de a face afaceri şi nu am de gând să-i dau satisfacţia de a spune orice. Vom vedea.

Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători în acest moment, chiar suntem aproape de trei sau patru transferuri, iar când praful se va aşeza pe acest sezon, ne vom arăta rapid acţiunile. Ce aş putea spune este că că ne aflăm într-un loc în care putem investi o sumă mare de bani pentru jucători talentaţi, decât să încercăm să găsim talente la preţuri ieftine. Acum putem investi mai mulţi bani în acea zonă", a declarat Stuart Webber, directorul sportiv al celor de la Norwich, zilele trecute, în presa din Regat.

Norwich rămâne "în zonă", dar schimbă ţara

„Canarii” s-au reorientat însă rapid şi au pus ochii pe un alt fotbalist de mare viitor. Este vorba despre Przemysław Płacheta (22 de ani), internaţional polonez de tineret. Płacheta a jucat în ultimul an la Slask Worclaw, club pentru care a evoluat în 34 de partide, a înscris opt goluri şi a oferit cinci pase decisive.

Spre deosebire de Man, fotbalistul lui Slask evoluează pe postul de extremă stânga, dar la fel de bine poate fi folosit şi ca extremă dreapta sau ca fundaş stânga. Presa din Polonia scrie că Płacheta va pleca mai mult ca sigur în această vară de la Slask, iar cea mai probabilă destinaţie ar fi Norwich City. Conform presei din Marea Britanie, Przemysław Płacheta a fost recent şi pe radarul unor echipe mari din Europa, precum RB Leipzig sau Manchester City.

Gigi Becali, principalul vinovat pentru ratarea transferului lui Man la Norwich. Englezii, dezamăgiţi de patronul de la FCSB. "Nu cred în acest mod de a face afaceri"

Gigi Becali anunţa cu surle şi trâmbiţe faptul că are ofertă de 15 milioane de euro şi că Dennis Man va pleca cât de curând e la FCSB. După întrevederea cu oficialii de la Norwich, cele 15 milioane de euro au devenit condiţionate de forma jucătorului.

"Oamenii au notat, am făcut un deal cu ei ca să ajung la 15 milioane în funcţie de jocuri, de 50% din jocuri. Adică să plătească 10, plus 5, dacă joacă 50%. Nu le-a convenit, au spus: <<Noi dacă îl luăm, îl luăm să joace>>. Păi dacă joacă, le-am zis eu, înseamnă că are valoare, înseamnă că daţi banii. Au notat, pun în board, vorbesc cu patronii şi o să ne dea un răspuns în câteva zile", a declarat Gigi Becali, a doua zi după întâlnirea cu englezii. 

Răspunsul nu a mai venit, însă Dennis Man este monitorizat cu atenţie de alte formaţii din Serie A, precum Atalanta sau Cagliari.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare