Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, reacţie deplasată după infarctul suferit de Eugen Neagoe. EXCLUSIV | Replica antrenorului lui Dinamo: ”Nu poţi să spui asemenea cuvinte”

Becali, reacţie deplasată după infarctul suferit de Eugen Neagoe. EXCLUSIV | Replica antrenorului lui Dinamo: ”Nu poţi să spui asemenea cuvinte”

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe s-a arătat deranjat de o afirmaţie făcută de Gigi Becali după Dinamo - Craiova 0-2. Atunci, patronul FCSB a declarat că Dinamo ar fi luat cinci goluri dacă Eugen Neagoe n-ar fi făcut infarct.

Eugen Neagoe a trecut prin momente cumplite în timpul meciului Dinamo - Craiova 0-2. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare a suferit un infarct miocardic şi a avut nevoie de resuscitare. Din fericire, Neagoe şi-a revenit şi acum se declară dezamăgit de felul în care Gigi Becali a reacţionat atunci.

Patronul FCSB a declarat după meci că Dinamo ar fi încasat cinci goluri dacă Eugen Neagoe n-ar fi făcut infarct. Într-un interviu pentru Telekom Sport, antrenorul în vârstă de 51 de spune că declaraţiile au fost nepotrivite pentru acel moment: 

”A fost o situaţie mai delicată încă din primul minut al acestui campionat, nu din prima etapă. OK, Dinamo nu a marcat 3 etape, dar şi altă echipă care a cheltuit foarte mulţi bani (n.r. referire la FCSB) şi care spunea că bate 3, 4-0, nu marchează de două etape. Dacă îmi aduc aminte, au jucat două meciuri acasă, dar nu asta contează, nu asta este important.

Am fost puţin deranjat de o afirmaţie a unui patron (n.r. Gigi Becali) că, după meciul cu Craiova, dacă nu făceam eu infarct, probabil că luam bătaie cu 5-0. Dar Dumnezeu niciodată nu doarme şi acel patron ne arată în fiecare zi crucile, cât este el de credincios şi, la modul cum a vorbit, nu ştiu dacă este cel mai îndreptăţit om să vorbească despre Dumnezeu. Nu poţi să spui asemenea cuvinte pe care le-a spus el, dar astea sunt cu totul alte probleme”
, a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare