Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali reacţionează după scandalul din puşcărie: "La Miliţie îl chemi pe nebun să dea declaraţii! Orice nebun face o plângere despre mine"

Becali reacţionează după scandalul din puşcărie: "La Miliţie îl chemi pe nebun să dea declaraţii! Orice nebun face o plângere despre mine"

Fotbal

Comentarii

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat că marţi au început audierile în dosarul penal în care Gigi Becali e acuzat de ultraj, dar patronul FCSB neagă şi ameninţă cu tribunalul

Gigi Becali a făcut scandal şi neagă informaţiile publicate pe siteul FSANP. “Nu există aşa ceva. N-am fost audiat. E fake din partea lui Sorin Dumitraşcu, preşedin tele FSANP. El a făcut o plângere la Parchet de ameninţare sau ultraj. La parchet l-au trimis la Miliţie, iar acolo îl chemi pe nebun – spun la modul general nebun – să dai declaraţii.
 
Pe Becali îl sună de la Miliţie şi am vorbit cu doamna de la penitenciar şi spune că n-am ameninţat-o, dar trebuie să dai declaraţii. Orice nebun face o plângere despre mine trebuie să vin eu la Poliţie să zic că nu am ameninţat? Ştiu că oamenii în România n-au discernământ juridic. Toată lumea din presă ia ştirea şi o rostogoleşte. Domnului Dumitraşcu îi fac plângere pentru denunţ calomnios”, a spus Becali la B1TV.
 
Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor ( FSANP) a anunţat, printr-un comunicat că ieri au început audierile în dosarul penal în care Gigi Becali este acuzat de ultraj, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 257 Noul cod penal, ca urmare a autodenunţului televizat pe care acesta l-a făcut la 19 august 2017.
 

 

Afla mai multe despre: becaliscandalpuscariepolitie 

viewscnt
Articole similare