Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a dat de gol: ”Da, îl vreau!” Ofertă de transfer pentru una dintre vedetele lui CFR Cluj. Panduru îl consideră printre cei mai tari din România: ”Are experienţă”

Becali s-a dat de gol: ”Da, îl vreau!” Ofertă de transfer pentru una dintre vedetele lui CFR Cluj. Panduru îl consideră printre cei mai tari din România: ”Are experienţă”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali încearcă să facă un transfer surprinzător în această iarnă, chiar de la CFR Cluj. Patronul FCSB-ului îl vrea pe Vinicius, fundaş care mai are contract doar până în vară. Basarab Panduru este de părere că ar fi o mutare inspirată făcută de vicecampioana României.

În vârstă de 35 de ani, Paulo Vinicius este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul României. Însă jucătorul brazilian mai are contract doar până în vară şi cei de la CFR Cluj încă se gândesc dacă să-i propună prelungirea. De această situaţie vrea să profite Gigi Becali, care este în căutarea unui apărător. În capul listei de transferuri este Andrei Chindriş, dar Valeriu Iftime i-a transmis lui Gigi Becali că nu-l vinde până în vară, mai ales că mai are şi alte oferte interesante pentru el.

Însă patronul FCSB are şi planul B şi a declarat că vrea să-l transfere pe Vinicius, dacă CFR Cluj va fi de acord să-l lase să plece: ”Da, îl vreau pe Vinicius, dacă aş putea să-l iau. CFR Cluj poate să-l dea, că are mulţi fundaşi centrali. Dacă se poate, îi iau”, a spus Becali pentru Pro X.

Fundaşul brazilian ar putea semna încă din această iarnă cu orice echipă doreşte, însă transferul s-ar realiza abia la vară. Însă Gigi Becali l-ar vrea încă din această iarnă şi ar fi dispus să plătească şi o anumită sumă de bani.

Panduru, despre transferul lui Vinicius la FCSB

Prezent în studioul Telekom Sport, Basarab Panduru a alcătuit ”11-le” ideal al Ligii 1. Printre ”titulari” l-a trecut şi pe Vinicius, despre care spune că ar face alături de Bogdan Planic un cuplu foarte puternic de fundaşi centrali: ”Unul dintre fundaşii centrali este Planici. După părerea mea, este unul dintre cei mai buni. FCSB cred că ar trebui să facă tot posibilul să îl ţină, pentru că chiar şi-au găsit fundaş central bun. Îl aleg pe Vinicius. Are experienţă, văd că şi FCSB încearcă acum, pe final de an, să îl aducă lângă Planici şi să facă un cuplu de fundaşi centrali puternic”, a spus Panduru la Telekom Sport.

L-ar încânta pe Vinicius transferul la FCSB? În toamnă, s-a supărat că n-a fost introdus pe lista UEFA

Paulo Vinicius a avut unele probleme medicale în acest sezon şi are doar 13 apariţii în Liga 1. Cu toate acestea, este unul dintre jucătorii importanţi din lotul lui Dan Petrescu. Vinicius a avut însă la CFR, în acest sezon, un moment în care şi-a arătat public nemulţumirea. Brazilianul n-a fost trecut pe lista UEFA pentru grupele Europa League, lucru care l-a enervat şi a izbucnit:

”Nu înţeleg de ce susţin că sunt accidentat, eu am avut o problemă medicală acum o lună jumate şi vreau şi eu să ştiu de ce cel mai bun apărător, folosit în toate meciurile, nu este pe listă. Eu sunt bine, pot juca, conducerea trebuie să dea o explicaţie” , a spus atunci Vincius pentru Telekom Sport. Rămâne de văzut dacă acel episod va cântări în decizia pe care Vincius o va lua.

Afla mai multe despre: paulo vinicius 

viewscnt
Articole similare