Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. FCSB pregăteşte o nouă lovitură grandioasă şi se luptă cu echipe din Europa pentru aducerea jucătorului: "Tot eu îl iau"

Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. FCSB pregăteşte o nouă lovitură grandioasă şi se luptă cu echipe din Europa pentru aducerea jucătorului: "Tot eu îl iau"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali promite o iarnă incendiară pe piaţa transferurilor şi speră să reuşească să-i construiască lui Bogdan Argeş Vintilă cel mai bun lot la FCSB.

Patronul roş-albaştrilor e pregătit să renunţe la 13 jucători importanţi din lot, însă promite şi că va transfera pe bandă rulantă în pauza de transferuri care urmează să înceapă. Pentru a nu rata din nou titlul, ultimul fiind câştigat în 2015 de FCSB, Gigi Becali s-a pus deja pe treabă pentru a-i pune lui Bogdan Argeş Vintilă cei mai buni jucători din Liga I.

Andrei Burcă este omul momentului în fotbalul românesc. Fundaşul central al CFR-ului a marcat primul gol în partida clujenilor cu Celtic, câştigată cu 2-0, iar acum Gigi Becali şi-a reamintit de transferul ratat. Patronul roş-albaştrilor l-a dorit insistent pe Burcă la FCSB, l-a pierdut în lupta sa cu CFR Cluj, iar acum speră să dea şi el lovitura tot cu un jucător de la FC Botoşani.

Becali e de neoprit. FCSB pregăteşte o nouă mutare uriaşă

Andrei Chindriş este marele pariu al lui Gigi Becali, însă patronul roş-albaştrilor are concurenţă pentru transferul fundaşului central de 20 de ani. Fotbalistul legitimat la FC Botoşani a devenit om de bază în naţionala de tineret, pregătită până luna trecută de Mirel Rădoi, iar în Liga I a strâns deja 17 meciuri în actualul sezon. Evoluţiile bune şi siguranţa de care dă dovadă au făcut ca Andrei Chindriş să fie monitorizat de echipe importante din fotbalul european.

Presa din Italia scrie că fundaşul central se află pe lista unor echipe precum Hellas Verona şi SPAL, locurile 11, respectiv 20, în Serie A. Pe lângă concurenţa mare pe care o are în cursa pentru transferul lui Chindriş, Becali mai are o altă grijă. Finanţatorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu vrea să renunţe prea uşor la jucător şi cere trei milioane de euro, însă Becali speră să rezolve transferul încă din pauza de iarnă.

"I-am spus lui Iftime că-i dau acum 800.000 de euro pe Chindriş şi mă mai gândesc dacă ajung la un milion. Dacă vreau, tot îl transfer! Să negocieze la sânge cu mine, până la ultimul ban. Mie imi place să negociem tare. Aşa a fost şi cu Moruţan, dar până la urmă tot eu l-am luat” , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare