Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Lovitură importantă pentru FCSB. Un star din Liga I, chemat de urgenţă de roş-albaştri

Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Lovitură importantă pentru FCSB. Un star din Liga I, chemat de urgenţă de roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte intens pentru reluarea meciurilor din Liga I, iar Gigi Becali speră ca echipa sa să câştige lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi cu Universitatea Craiova.

FCSB n-a mai câştigat titlul în Liga I din 2015, antrenorul roş-albştrilor fiind atunci Constantin Gâlcă. Deşi pe banca echipei lui Gigi Becali au mai venit, între timp, antrenori cu nume în fotbalul românesc, precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, FCSB n-a mai cucerit campionatul, cedând de fiecare dată lupta cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul, iar în ultimele două sezoane, cu CFR Cluj.

Nici în acest sezon lucrurile nu stau diferit pentru echipa patronată de Gigi Becali. Cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, FCSB este la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj, care, în actuala stagiune, a demonstrat că are un lot extrem de puternic, capabil să se lupte pe mai multe fronturi, echipa pregătită de Dan Petrescu jucând chiar şi în primăvara Europa League.

Becali pregăteşte marea lovitură. FCSB îl vrea pe Valentin Gheorghe

Pentru a nu rata din nou titlul în Liga I, Gigi Becali a început deja să-şi pregătească echipa pentru sezonul următor. Bogdan Planic şi Harlem Gnohere sunt cei doi jucători de bază de la FCSB care mai au contract până în vara anului 2021, însă, cel mai probabil, nu vor mai evolua la vicecampioana României şi în stagiunea următoare. Imediat după întreruperea meciurilor din Liga I, din cauza pandemiei de coronavirus, Gigi Becali le-a înjumătăţit salariile jucătorilor de la FCSB pentru următoarele şase luni, iar doi dintre cei care s-au opus deciziei au fost chiar Gnohere şi Planic.

Astfel, patronul roş-albaştrilor vrea să renunţe la cei doi, iar în locul fundaşului sârb speră să îl aducă pe Andrei Chindriş, în timp ce, pentru Harlem Gnohere a găsit un înlocuitor pe măsură, tot din Liga I. Valentin Gheorghe poate evolua pe postul de atacant, dar şi pe poziţia de mijlocaş lateral, iar cota sa este de 900 de mii de euro. Jucătorul Astrei  este dorit de Gigi Becali, care speră să reuşească transferul, aşa cum s-a întâmplat în trecut şi cu alţi fotbalişti ai giurgiuvenilor, care au fost cumpăraţi de FCSB, Denis Alibec, Gabriel Enache, Constantin Budescu sau Alexandru Stan.

  • 11 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Valentin Gheorghe în cele 26 de meciuri jucate pentru Astra în acest sezon

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare