Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a dezlănţuit. Transfer de urgenţă făcut de FCSB după înfrângerea cu CFR Cluj. Mutare surprinzătoare a roş-albaştrilor

Becali s-a dezlănţuit. Transfer de urgenţă făcut de FCSB după înfrângerea cu CFR Cluj. Mutare surprinzătoare a roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut primul meci oficial al anului, scor 0-1, la CFR Cluj. Acum, echipa patronată de Gigi Becali este la opt puncte în spatele ardelenilor, care ocupă prima poziţie în clasament, dar care au şi un meci mai mult disputat.

Gigi Becali şi-a contestat jucătorii după înfrângerea suferită pe terenul campioanei României şi a declarat deja că nu se mai gândeşte la titlu în acest sezon. Ultima dată când FCSB s-a impus în campionat a fost în 2015, antrenorul roş-albaştrilor fiind atunci Constantin Gâlcă.

Moruţan, Coman şi Nedelcu au fost principalii fotbalişti vizaţi de patronul celor de la FCSB. Însă, pe lângă cei trei jucători, Gigi Becali i-a criticat şi pe Bogdan Planic sau Iulian Cristea. Singurii remarcaţi ai latifundiarului din Pipera au fost Florin Tănase şi Dennis Man, care, însă, n-au reuşit să pună deloc în pericol poarta lui Arlauskis, de altfel, vicecampioana României a încheiat partida cu CFR Cluj fără să trimită vreun şut pe spaţiul porţii.

Becali transferă la foc automat. FCSB se întăreşte cu un tânăr de perspectivă

Dezamăgit de puştii din echipa sa, Gigi Becali s-a pus pe transferuri imediat după înfrângerea suferită în faţa campioanei României. Patronul roş-albaştrilor şi-a continuat campania începută în ultimele sezoane şi a adus la echipă un alt tănâr jucător de mare perspectivă.

Dragoş Jişa a fost adus de la Sticla Arieşul Turda şi va evolua, pentru început, la echipa sub 19 ani a clubului roş-albastru. În cazul în care va confirma în campionatul naţional de juniori, Dragoş Jişa va face pasul şi către echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă.

"Felicitări, Dragoş şi mult succes în continuare! Investiţi în turdeni în continuare" , a declarat antrenorul jucătorul, Adrian Şomlea, pentru turdanews.net.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare