Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a enervat pe capitanul FCSB din meciul cu Craiova! "A zis ca a început ploaia şi nu mai joacă! Care este situaţia fotbalistului

Becali s-a enervat pe capitanul FCSB din meciul cu Craiova! "A zis ca a început ploaia şi nu mai joacă! Care este situaţia fotbalistului

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu nu mai are deloc sentimente bune pentru FCSB.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani vrea să plece, iar Becali ar fi dispus să îi dea drumul. Nedelcu a fost chinuit de accidentari şi mereu criticat. Acesta nu a mai stat pe gânduri şi l-a pus pe impresarul său, Pietro Chiodi, să îi caute echipă. Sarcina nu este deloc uşoară, deoarece Becali cere o suma consistentă pentru el. 

Gigi Becali a dezvăluit că fotbalistul a cerut să fie înlocuit în meciul cu Craiova, de la Giurgiu. Motivul a fost ploaia, iar latifundiarul din Pipera îl vede responsabil pentru golul marcat de olteni. 

"Daca nu mai vrea să joace că ploua... A zis că a început ploaia şi nu mai joacă. Nu-i vede pe copiii ăia că şi-au dat viaţa, ca a fost munca lor, sudoarea lor, şi-au dat viaţa? Joacă la misto şi am luat golul. Pleacă Nedelcu, dar trebuie să scot banii. Vreau doua milioane pe el. Eu am dat doua milioane, adică un milion jumăte plus 500 000 procentele şi cât m-a mai costat el, 700-800 000. Dar vreau doua milioane", a spus Becali pentru sport.ro.

 

 

Afla mai multe despre: nedelcu 

viewscnt
Articole similare