Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a pus pe căutat jucători după 3-3 cu Dinamo. "La două noaptea asta făceam!" Transferul prioritar pentru FCSB şi de ce a fost refuzat Cristea

Becali s-a pus pe căutat jucători după 3-3 cu Dinamo. "La două noaptea asta făceam!" Transferul prioritar pentru FCSB şi de ce a fost refuzat Cristea

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că nu a renunţat încă la ideea de a aduce un atacant şi că inclusiv pista Cristan Lopez e valabilă pentru FCSB, chiar dacă spaniolul le-a transmis roş-albaştrilor că are pe masă oferte mult mai atractive.

Patronul vicecampioanei spune că a câutat soluţii pentru completarea echipei inclusiv după remiza cu Dinamo şi că "la două noaptea" discuta cu apropiaţii despre variantele avute.

Becali spune că nu se află în căutarea unui atacant de clasă, ci a unui vârf care să-i fie rezervă lui Gnohere, în condiţiile în care francezul nu poate duce un meci întreg în acest moment.

Oficialul FCSB a dezvăluit că a fost interesat de aducerea lui Andrei Cristea, dar că atacantul care anul trecut înscria golul victoriei în partida CSM Poli Iaşi - FCSB, scor 1-0, şi trimitea titlul la Cluj a fost refuzat de colaboratorii săi. Mihai Stoica ar dori aducerea unui atacant mai tânăr.

"Cristian Lopez nu a refuzat încă, a zis că are şi oferte mai mari. Ce este cert este ca noi trebuie să luăm un atacant. O să vedeti ca echipa asta are viitor. Şi la două noaptea vorbeam aseară despre un atacant, şi după meci am căutat. Mă gândesc tot timpul la un atacant. De Gnohere de aia am şi cerut să joace. Nu vreau un atacant de mare clasa, sunt mulţumit de Gnohere. Dar vreau unul care să-l poată înlocui, aseara a cerut schimbarea, nu mai putea. Vreau un vârf care să joace tot meciul, dar să fie rezerva lui Gnohere. Îmi place mult de el, mai ales ca nu e 100% refăcut.

Tandia (n.r. - de la Sepsi) la Steaua? Vorbim de Tandia la Steaua? Poate spun vreo glumă, hai să nu vorbim d-astea. Ce să faci cu Tandia la Steaua? Trebuie un atacant puternic de careu. Aşa m-am gândit de exemplu la Cristea, dar nu vor colaboratorii. Că e în vârstă, că are 34 de ani... Eu m-am gândit, dar nu îndrăzneam să spun. Aseară am vorbit cu o persoană care e dinamovistă, nu vă spun numele. Mă mai consult, că îmi place gândirea lui. Şi mi-a spus: <Băi, Gigi, Cristea ţi-ar prinde bine.> Sau mi-a spus de ataacntul ăsta de la Sibiu (n.r. - Blănaru). Bine, MM caută ceva... Şi asta mă încântă. <Mă, Gigi, am înţeles că facem o filozofie de câştigat bani din fotbal. Şi dacă vreau să câştig bani din fotbal, să aducem un atacant de 23-24 de ani, ca să iei şi milioane pe el.> Şi atunci l-am lăsat pe MM să-l aducă pe atacantul ăla, de 23-24 de ani, pe care să iau şi milioane pe el. Dacă nu-l aduce MM, o să-l aduc eu, unul din România, să vedem. Sigur ne mai trebuie şi un fundaş central", a declarat Becali, la Pro X.", a spus Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: becalignoheretransferatacant 

viewscnt
Articole similare