Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a resemnat: ”Cine dă 3 milioane pe Budescu, îl ia!” Ce spune despre oferta făcută de AS Roma pentru Man

Becali s-a resemnat: ”Cine dă 3 milioane pe Budescu, îl ia!” Ce spune despre oferta făcută de AS Roma pentru Man

Superliga

Comentarii

Gigi Becali aproape că s-a resemnat cu plecarea lui Constantin Budescu, dar spune că nu va renunţa la Dennis Man - cel care are ofertă de la AS Roma.

FCSB ar putea rămâne fără cel mai bun jucător din acest sezon. Constantin Budescu are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro şi sunt şanse mari să plece în vară. Una dintre echipele interesate ar fi Slavia Praga, dar patronul FCSB spune că n-a primit nicio ofertă:

"Budescu are o clauză de 3 milioane, cine plăteşte clauza, îl ia. Nu ştiu dacă merge la Slavia. Am dat pe el 700.000 de mii, luăm 3 milioane, asta este. Dar deocamdată nu ştiu aşa ceva”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

În schimb, Gigi Becali nu este dispus să renunţe la Dennis Man, cel care ofertă de la AS Roma. Patronul FCSB susţine că vrea să-l ţină încă doi ani pe Man, să joace în Champions League şi abia apoi va lua în calcul vânzarea acestuia:

”Au fost nişte discuţii acum câteva luni care s-au înfundat în <dacă ar fi>. Atunci avea clauza de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13-15.000 de euro. El e deja jucător consacrat. Nu discut despre Man (cu alte echipe), pentru că nu e de vânzare. Eu voiam să mă agăţ de o sumă că îl dadeam, discutam despre 15 milioane. Acum, nu mai discut nici despre sume de acest gen, e un jucător care prinde echipa naţională la 19 ani”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbudescudennis man 

viewscnt
Articole similare