Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a supărat pe căpitanul FCSB: "Când să câştige şi nea Gigi, uite ce face nenea Tănase. Nu stau să mă rog de el!". Ce s-a întâmplat

Becali s-a supărat pe căpitanul FCSB: "Când să câştige şi nea Gigi, uite ce face nenea Tănase. Nu stau să mă rog de el!". Ce s-a întâmplat

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) e golgheterul Ligii 1 şi are o ofertă concretă să plece de la liderul campionatului, iar Gigi Becali (62 de ani) s-a supărat pe căpitanul FCSB. Omul de afaceri i-a transmis lui Tănase că nu are de gând să scadă la preţ, cinci milioane de euro, ca să-i dea drumul acestuia să plece în Statele Unite, în MLS.

Becali n-are de gând să scadă din pretenţiile financiare pe care le are vis a vis de serviciile lui Florin Tănase. Patronul FCSB cere cinci milioane de euro în schimbul lui Tănase, însă New York City oferă 4,8 milioane de dolari. În aceste condiţii, omul de afaceri nu e de acord să-l cedeze pe căpitanul roş-albaştrilor.

„Cu Tănase încă nu am rezolvat nimic. Nu o să stau să mă rog de el, dar nici nu o să scad din preţ. Însă nu voi mai ajunge aşa cu jucătorii. Ştiu eu ce voi face de acum şi cu contractele, dar şi cum voi proceda ca să fie bine şi pentru mine. Că nea Gigi e bun cu jucătorii, iar când să câştige şi nea Gigi uite ce face nenea Tănase”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Florin Tănase a refuzat două oferte de prelungire a contractului la FCSB!

Supărarea lui Gigi Becali vis a vis de Florin Tănase vine din faptul că fotbalistul pe care a plătit 1,8 milioane de euro Viitorului în 2016 a refuzat de două ori propuneri de prelungire a contractului. Florin Tănase mai are contract cu FCSB până în vara lui 2022, însă decarul n-a fost de acord să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere, chiar dacă Gigi Becali i-ar fi mărit salariul.

Florin Tănase face cel mai bun sezon al carierei la FCSB. E golgheterul Ligii 1, cu 16 reuşite, şi forma sa ar putea să-l propulseze către un transfer într-un campionat mai puternic.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbofertacontractgigi becali 

viewscnt
Articole similare