Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali scapă de "balast". O rivală din Liga 1 vrea doi fotbalişti aflaţi pe lsita neagră la FCSB

Becali scapă de "balast". O rivală din Liga 1 vrea doi fotbalişti aflaţi pe lsita neagră la FCSB

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime vrea să-şi facă echipă de play-off la FC Botoşani. Lucian Filip (29 de ani) şi Ioan Hora (31 de ani) de la FCSB sunt doriţi de patronul echipei din Moldova.

FC Botoşani n-a jucat niciodată în play-off-ul Ligii de la implementarea sistemului, deşi a fost de două ori aproape, iar Iftime are ambiţii mai decât play-out-ul, echivalent cu lupta pentru evitarea retrogradării. Patronul moldovenilor vrea să-şi facă echipă puternică, care să joace un fotbal total. Pentru asta, Iftime vrea să transfere de la FCSB.

Rămâne de văzut dacă va reuşi să le satisfacă pretenţiile financiare lui Filip şi Hora.

"De acolo (n.r. - de la FCSB ) mi-ar plăcea un Hora sau un Filip. Sunt doi jucători foarte interesanţi. O să îl întreb şi pe Marius Croitoru să văd ce părere are şi el despre ei. Dar trebuie să mă interesez bine şi despre salarile acestor băieţi pentru că este clar că eu nu îmi pot permite să plătesc cât le plăteşte Gigi Becali. Dar până atunci eu sper să facem meciuri cât mai bune, deoarece mi-ar plăcea să ajungem şi noi în play off, deşi nu este deloc uşor”, a spus Iftime, conform ProSport.

Filip şi Hora sunt pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar patronul FCSB vrea să scape, printre alţii, şi de cei doi.

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosaniioan horalucian filip 

viewscnt
Articole similare