Experiențe împreună.
You are here:

Becali scapă de Tănase şi dă marea lovitură pe piaţa transferurilor. Ofertă colosală făcută de un club important pentru mijlocaşul de la FCSB

Becali scapă de Tănase şi dă marea lovitură pe piaţa transferurilor. Ofertă colosală făcută de un club important pentru mijlocaşul de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a depăşit perioada slabă de rezultate prin care a trecut în vara acestui an, iar acum roş-albaştrii au trei meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I. În plus, Becali a primit o nouă veste bună de pe piaţa transferurilor.

Intrat în dizgraţia patronului, Florin Tănase poate scăpa mai repede decât se aştepta de Gigi Becali. Conform declaraţiilor impresarului Ioan Becali, mijlocaşul de 24 de ani este dorit insistent de cluburi importante din MLS. 8 milioane de euro este suma pe care patronul de la FCSB o poate încasa în schimbul lui Florin Tănase.

De altfel, oferta pică perfect pentru Gigi Becali. Nemulţumit de atitudinea şi de evoluţiile mijlocaşului, patronul roş-albaştrilor nu s-a ferit şi l-a criticat public pe Tănase.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Parcă e aerian. Nu e pe teren. Parcă e pe altă planetă!" , a spus Becali despre Florin Tănase după remiza albă cu CFR Cluj.

Becali scapă de Tănase. FCSB dă o nouă lovitură

În vara acestui an, Florin Tănase a mai avut o ofertă importantă din MLS. New York Red Bulls l-a dorit pe mijlocaşul de la FCSB, pentru care a oferit chiar 4 milioane de euro, însă transferul a picat din cauza patronului echipei. Gigi Becali le-a transmis oficialilor clubului american că aşteaptă 5 milioane de euro pentru a renunţa la Florin Tănase.

  • 3 milioane de euro este cota lui Florin Tănase pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe