Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali se pune pe măriri de salarii. Cei cinci jucători vizaţi de patronul FCSB-ului: "Nu e dreptate!". Ce se întâmplă cu Planic

Becali se pune pe măriri de salarii. Cei cinci jucători vizaţi de patronul FCSB-ului: "Nu e dreptate!". Ce se întâmplă cu Planic

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut peste perioada slabă de rezultate pe care a avut-o la începutul acestui sezon, iar acum vicecampioana României are şapte meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

Mulţumit de jocul echipei, Gigi Becali a luat decizia de a le face o surpriză jucătorilor săi. Astfel, toţi cei care au confirmat la FCSB, vor avea de luna viitoare un salariu mult mai mare.

"Mâine merg la echipă şi am asa... Planic, prelungire. Asta dacă vrea şi el. Dacă vine cu pretenţii şi îmi cere sume la semnătură, îi zic: <<Du-te, tată!>>. Apoi am măriri pentru Vlad, Soiledis, Panţîru şi încă un jucător cu salariu mic. Tuturor le măresc contractele. Panţîru are 6.000 de euro pe lună, dar acum îi fac 10.000 de euro. Nu e dreptate. El trage echipa mai tare decât Coman. El trage echipa după el, e normal să-i dau 10 mii de euro lunar" , a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare