Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, sfătuit să aibă mare grijă cu ultimul transfer de la FCSB: ”Dacă se va întâmpla aşa, a doua zi va pleca”

Becali, sfătuit să aibă mare grijă cu ultimul transfer de la FCSB: ”Dacă se va întâmpla aşa, a doua zi va pleca”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încheiat campania de transferuri din această vară a FCSB-ului cu aducerile lui Stan şi Mihai Roman, dar finanţatorul roş-albaştrilor e avertizat în legătură cu jucătorul sosit de la FC Botoşani.

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoşani, a explicat că Becali va trebui să aibă mare grijă cu Roman. Nu în privinţa vieţii extrasportive, ci doar în legătură cu criticile publice pe care Roman nu le acceptă deloc.

"Va fi slăbită echipa, la nivel mental sigur. El ca jucător poate fi înlocuit, dar un jucător la nivelul său, un tip cu o conduită ireproşabilă ca sportiv... Este un copil care dă totul pe teren. De asta a avut accidentările pe care le-a avut, pentru că nu se menajează. Înţelege fotbalul ca şi cum ar fi totul pentru el. Nu întâmplător Dumnezeu i-a dat această şansă. Financiar stă relativ bine. Mental stă foarte bine, nu are cum să clacheze niciodată. Are o zi proastră, lui nu-i face observaţii pentru că el ştie mai bine că a jucat prost. Nu-i trebuie niciun fel de motivaţie. El trebuie doar lăsat, să-i spună antrenor pe ce post să joace, iar el o face cât de bine poate. Din acest punct de vedere e un fotbalist deosebit.

Dacă Mihai e jignit public, a doua zi e divorţul. Mihai nu stă la bani la FCSB, el a plecat pentru a face istorie sportivă. El ştie că mai are de jucat un sau doi şi această ocazie trebuie să trateze ca atare. Nu acceptă niciodată să fie călcat în picioare. E foarte orgolios, ambiţios. El e un tip excepţional. Odată l-am criticat pe Mihai şi vreau să vă spun că n-am vorbit cu el o lună sau două luni de zile", a spus Iftime, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: becalifcsbromanbotosaniiftime 

viewscnt
Articole similare