Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a desfiinţat echipa după dezastrul din Conference League! ”A venit liber, din divizia D, ce să faci cu el? I-am zis lui MM să-i lase liberi. E ceva, o vrăjitorie, o magie!”

Becali şi-a desfiinţat echipa după dezastrul din Conference League! ”A venit liber, din divizia D, ce să faci cu el? I-am zis lui MM să-i lase liberi. E ceva, o vrăjitorie, o magie!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB. La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan. Au marcat: Gabyshev ’11, Tattybayev ‘90+1 / Coman ‘76. La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan. Pentru Şahtior Karagandî au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

Decizia cu privire la locul de disputare a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roşie, ca urmare a creşterii numărului de infectări cu COVID-19 din această ţară.

După partidă, Becali a avut o reacţie furtunoasă şi a spus că vrea să îi dea afară pe Ondrasek şi Vucur. Mai mult decât, patronul FCSB l-a pus la zid şi pe Vlad, care a greşit la primul gol încasat. 

”Ondrasek şi Vucur, i-am zis lui MM să-i lase liberi!”

”Cea mai dureroasă înfrângere. Mai dureroasă ca aia a CFR-ului cu Dudelange. Asta e o echipă care nu ne putea da gol. Unul l-a dat Vlad, celălalt Vucur. Avem echipă, avem jucători valoroşi, dar nu avem bărbăţie. Trebuie doi, trei jucători care să încurajeze. 

Am pierdut şi campionatul din cauza lui, să vorbesc cu antrenorul, să vedem. Îi dai încredere, cât să-i dai? Vucur... Nu-l mai iert. A dat pasă la adversar. Mingea la el... Nu înţeleg, pe cuvânt. Mai bine o lăsa. E ceva, o vrăjitorie, o magie. Ondrasek şi Vucur, i-am zis lui MM, să-i lase liberi. I-am luat pentru cupele europene. Nu mai suntem, băieţii sunt liberi...

N-am ce să fac, asta este. Tot eu am greşit, am luat nişte jucători... Dacă este el liber, din divizia D, ce să faci cu el? Să joci tu în cupele europene. Uite, na! Nici dacă era atacantul lor n-o dădea aşa bine”, a declarat Becali, la PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsb-conference league-becali 

viewscnt
Articole similare