Experiențe împreună.
You are here:

Becali şi-a găsit atacant! Ce "număr 9" vrea FCSB şi oferta făcută. Va fi titular dacă transferul se realizează

Becali şi-a găsit atacant! Ce "număr 9" vrea FCSB şi oferta făcută. Va fi titular dacă transferul se realizeazăgalerie foto

Liga 1

Comentarii

FCSB pregăteşte campania de transferuri pentru sezonul 2019-2020, iar lotul vicecampioanei va suferi schimbări importante în pauza de iarnă.

Raul Rusescu, Filipe Teixeria, Adrian Stoian şi Florentin Matei vor pleca în această vară, iar în locul lor vor fi aduşi alţi jucători.

Îl vor ca "vârf împins", nu în bandă
În ceea ce priveşte postul de atacant, ţinta lui Gigi Becali e una clară: FCSB încearcă transferul definitiv al lui Andrei Ivan, de la FK Krasnodar.

Ivan poate juca atât în cele două benzi, cât şi ca vârf împins, însă postul pentru care e dorit de roş-albaştri e cel de "număr 9". Astfel, dacă mutarea se va realiza, internaţionalul român de tineret va deveni titular într-o linie ofensivă din care vor mai face parte Dennis Man, Florin Tănase şi Florinel Coman.  Ioan Hora şi Harlem Gnohere ar urma să fie soluţii de rezervă pentru Ivan.Îl vor la "super ofertă"
Ivan nu s-a impus la Krasnodar, fiind împrumutat în acest sezon în Austria, la Rapid Viena, grupare care însă nu şi-a manifestat interesul de a-l transfera definitiv pe român.

În aceste condiţii, Ivan va reveni la Krasnodar, de unde va pleca foarte probabil în această vară. Becali a făcut o primă ofertă de 750.000 de euro, refuzată de gruparea rusă care plătea 3 milioane de euro în schimbul atacantului, în urmă cu două sezoane.

Ruşii nu resping ideea de a-l vinde pe Ivan, dar speră să-şi recupereze cât mai mult din suma plătită Craiovei în 2017.

Ivan a mai fost dorit de Becali şi înainte să se transfere în Rusia, iar la începutul lui 2017 reprezentanţii atacantului chiar au negociat cu patronul FCSB, însă mutarea a picat la acel moment.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe