Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a găsit naşul! Basarab Panduru l-a pus la punct în direct: ”La noi, dacă e bogătaş, spune ce vrea!” | EXCLUSIV

Becali şi-a găsit naşul! Basarab Panduru l-a pus la punct în direct: ”La noi, dacă e bogătaş, spune ce vrea!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat declaraţiile lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Becali şi-a găsit naşul! Basarab Panduru a răbufnit la adresa patronului de la FCSB | EXCLUSIV

Ziua de marţi, 27 iunie, a fost plină pentru Gigi Becali. A vrut să facă revoluţie înaintea Adunării Generale şi să stopeze regula care prevede că fiecare formaţie din primul eşalon trebuie să trimită în echipa de start un jucător U21.

Însă, la ieşirea de la sediul LPF, omul de afaceri şi-a manifestat dezamăgirea faţă de câţiva patroni ai echipelor din Superliga.

Acesta a folosit un limbaj ieşit din comun şi i-a făcut ”sclavi” pe cei care nu l-au susţinut, printre ei aflându-se şi Dan Şucu. Basarab Panduru l-a pus la zid pe patronul de la FCSB pentru reacţia pe care a avut-o. 

”(n.r. - despre faptul că limbajul lui Gigi Becali este inadmisibil) Tocmai de asta spun că trebuie să îi răspunzi. Când este inadmisibil, nu te faci că plouă doar că au bani. La noi dacă eşti bogat, poţi să spui orice, toată lumea se uită în gura ta.

Poţi să ai ideile cele mai bune din lume <<Du-te, bă, săracule, nu e de tine, că dacă erai cu idei aşa importante făceai tu bani>>. Păi, stai puţin, poate ei au idei, dar poate nu au făcut ce aţi făcut voi, de aia nu au ajuns să aibă bani.

<<Ai bani? Nu, n-ai bani. Taci, bă. Du-te, bă, de aici, bă. Eşti nimic. Ia, deschide tu gura să vedem ce scoţi tu din gură, că stăm toţi cu gura şi ochii căscaţi la tine. E aur tot ce spui tu>>. Asta e la noi”, a răbufnit Basarab Panduru la adresa lui Gigi Becali. 

Foarte puţine personaje din sfera fotbalului românesc au luat poziţie. Printre aceştia se numără Daniel Niculae, preşedintele clubului Rapid, Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, sau Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Au fost "stăpâni" cu Gigi Becali, dar au comis-o! Clubul din Superliga care s-a sucit după controversa de la LPF: "Semnătura a apărut într-o altă secţiune"

Afla mai multe despre: gigi becalibasarab pandurufcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare