Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a ieşit din minţi. Patronul FCSB-ului s-a enervat şi şi-a ameninţat jucătorii. Decizie incredibilă luată la echipă: "Gata! Nu se mai poate!"

Becali şi-a ieşit din minţi. Patronul FCSB-ului s-a enervat şi şi-a ameninţat jucătorii. Decizie incredibilă luată la echipă: "Gata! Nu se mai poate!"

FCSB

Comentarii

Becali are planuri mari la FCSB şi speră să găsească cele mai bune soluţii pentru a scoate echipa din perioada slabă pe care o traversează. Deşi abia a început sezonul, roş-albaştrii au ratat deja primul obiectiv: calificarea în grupele Europa League.

Nemulţumit de prestaţiile jucătorilor săi, Becali a promis schimbări masive la echipă, astfel încât FCSB să revină în lupta pentru titlu. Belu, Salomao, Marc, Gikiewicz şi Stan au fost anunţaţi deja că nu vor mai continua sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă, iar Cristi Manea a fost adus de urgenţă pentru a întări defensiva echipei.

Becali, măsură de urgenţă la FCSB

Pentru a fi sigur că jucătorii săi îşi vor da viaţa pe teren în fiecare partidă, Becali a luat o decizie inedită la echipă. Conform spynews.ro, patronul roş-albaştrilor vrea să-i amendeze pe fotbalişti în cazul în care aceştia nu vor obţine rezultatele pe care şi le doresc oficialii clubului.

“Vreau rezultate, nu golănie! Nu-i plătesc ca să doarmă pe teren. De acum, gata cu joacă. Schimbăm foaia! Piezi un meci, pierzi şi bani” , este de părere Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare