Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat două plecări de la FCSB: "Îi las liberi. Să-şi caute echipă"

Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat două plecări de la FCSB: "Îi las liberi. Să-şi caute echipă"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-1, iar Gigi Becali a anunţat că se va despărţit de alţi doi jucători: Alexandru Creţu şi Iulian Cristea.

"În primul rând, fundaşi centrali… Nu avem! În al doilea rând, am greşit la schimbări, eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, l-am băgat pe unul care nu e fotbalist (n.r. Moruţan), nu mai e fotbalist, a greşit. Asta este. Coman iar nu ştiu ce e cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici prin România. După care, trebuie să vorbim şi de arbitraj. Nu poate să arbitreze băiatul ăsta, nu are cum el. Când avem un fault pe 16 metri la Mamut, el nu dă. Aţi văzut unde s-a ajuns? La bătăi. Nu caut alibi, dar nu a fost fotbal în acest meci. Au fost un fel de lupte greco-romane.

Trebuie să spun şi ce a fost bun: s-a jucat numai la o poartă. Pe noi nu ne-a bătut Rapidul, pe noi ne-a bătut Creţu. O să îi spun să îşi caute echipă. Şi-a luat şi 100 de mii. O să vedeţi că nu o să mai fie. O să îi spun că mai are timp să se transfere. I-am dat şi bani şi îl las şi liber. Nu mai caut, tată, niciun fundaş central.

Eu sunt vinovatul! L-am schimbat pe Olaru că a greşit prea multe mingi şi ăla… Noi nu avem nevoie să pasăm decisiv. Trebuia să pasăm… Olaru dă mingea la adversar. Trebuia să pasăm să îi obosim, pentru că până la urmă golul venea. Bine, nu a fost o bătaie, a fost un gol dat de Creţu. De Vinicius sunt mulţumit, e fotbalist. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi. Joc cu ce am şi gata” , a spus Gigi Becali la Pro X.

Rapid - FCSB 1-0

Nou-promovata FC Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

A marcat: Vinicius '39 (a)

În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Belu (Rapid) au avut o altercaţie. Sefer (Rapid) a intervenit şi el şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi.

Au evoluat următoarele echipe:

  • FC Rapid: Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer '62) - Carnat (Dandea '88), Bălan (Goge '88), Hlistei (Moise '62). Antrenor Mihai Iosif
  • FCSB: Vlad - V. Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea '46), S. Şerban - Oct. Popescu (Mamut '46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46) - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare