Experiențe împreună.
You are here:

Becali şi-a ieşit din nou din minţi. Reacţia incredibilă la adresa lui MM Stoica: "Nu se mai bagă nimeni". FCSB dă afară un nou jucător

Becali şi-a ieşit din nou din minţi. Reacţia incredibilă la adresa lui MM Stoica: "Nu se mai bagă nimeni". FCSB dă afară un nou jucător

FCSB

Comentarii

FCSB este în lupta pentru titlu, iar Gigi Becali a început deja să-şi contureze lotul pentru sezonul următor. Astfel, pe lângă transferurile pe care le pregăteşte, patronul roş-albaştrilor a alcătuit şi o listă neagră cu jucătorii pe care nu îi mai doreşte la echipă şi în stagiunea următoare.

Primul pe lista lui Gigi Becali este Ante Vukusic. Atacantul adus în iarna acestui an n-a reuşit însă să-l impresioneze pe patronul roş-albaştrilor, n-a marcat niciun gol în cele cinci meciuri jucate pentru FCSB, iar acum urmează să se despartă de echipa lui Toni Petrea la finalul sezonului. De altfel, Gigi Becali a şi vorbit, pentru fanatik.ro, despre plecarea atacantului de 29 de ani.

“Nu se mai bagă nimeni. De acum doar eu fac transferurile la FCSB”, a fost mesajul transmis de Gigi Becali. De altfel, conform sursei citate, patronul de la FCSB l-a adus pe Vukusic la echipă în urma insistenţelor lui Mihai Stoica: "Meme Stoica s-a ocupat de tot, el l-a propus, el a garantat pentru el. Mi-a spus că e valoros".

Ante Vukusic, în scandal şi cu Sepsi

În iarnă, Ante Vukusic a fost în negocieri avansate cu Sepsi, iar oficialii clubului urmau să-l aştepte la aeroport să semneze contractul. Atacantul de 29 de ani s-a răzgândit însă în ultimul moment şi s-a transferat la FCSB, după ce a considerat că oferta făcută de Gigi Becali este mai bună.

Acum, Laszlo Dioszegi susţine că i-a plătit lui Vukusic biletul de avion pentru a veni în România, însă el a semnat cu FCSB. Ante Vukusic a rupt tăcerea în presa din ţara sa şi se apără de acuzaţiile care i se aduc.

Atacantul FCSB-ului a acceptat să dea un interviu în presa din ţara sa, pentru index.hr, în care a încercat să lămurească acuzaţiile pe care i le aduce Laszlo Dioszegi.

”Nu ştiu despre ce este vorba şi nici nu mă interesează. Este o născocire şi o prostie. Prin intermediul presei, vor să facă rău clubului chiar la finalul acestui sezon, în timp ce lupta pentru titlul de campion este acerbă. Nişte bombe de mass-media. Clubul care m-a adus ştie foarte bine cum am venit în România şi ceea ce ne însală sunt minciunile cele mai frecvente.

Nu mă deranjează deloc, dar am decis să reacţionez pentru că vreau să-mi susţin clubul. Sunt alături de ei până la capăt şi îl voi susţine în lupta pentru titlul de campion”, a declarat Ante Vukusic pentru index.hr.

O altă acuzaţie pe care Dioszegi i-a adus-o lui Ante Vukusic a fost că atacantul croat n-a vrut să mai semneze cu Sepsi, deoarece FCSB i-a oferit cu 1.000 de euro mai mult la salariu, adică 10.000 de euro lunar, faţă de 9.000 de euro, cât ar fi fost oferta făcută de echipa din Sfântu Gheorghe.

Enervat, Ante Vukusic a cerut acceptul celor de la FCSB pentru acest interviu şi s-a apărat şi de această acuzaţie făcută de patronul lui Sepsi:

”Întrebaţi-l doar de unde a primit informaţiile despre salariul meu, de unde ştie asta? Lasă-l să publice în mod liber dovezile că am aranjat acest transfer, aş vrea să văd asta. Personajul este amuzant, nu l-am auzit şi nici nu l-am întâlnit niciodată.

El a vorbit cu agentul meu şi acesta este singurul lucru pe care îl ştim despre el, nu măcar nu am negociat vreodată, pentru că am spus imediat că nu mă interesează asta. Dacă acel om are ceva concret, este liber să publice”, a mai spus Vukusic.

viewscnt
Articole similare
O sportivă de la Jocurile Olimpice condusă la aeroport de japonezi pentru a fi trimisă...